Ege Postası
Geri

Güzelbahçe’de dolu dolu 8 Mart etkinlikleri

Güzelbahçe Belediyesi 8 Mar Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyecek.
Güzelbahçe’de dolu dolu 8 Mart etkinlikleri
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Mart 2022 Çarşamba 10:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü Güzelbahçe’de bir dizi etkinlikle kutlanacak. Güzelbahçe Belediyesi ve Güzelbahçe Kültür Sanat ve Musiki Derneği işbirliği ile 3-4-5 Mart Tarihlerinde Güzelbahçeli Kadın Sanatçılardan oluşan ‘Kadının Gücü Sergisi’ düzenlenecek. 6 Martta Mikrop Hikmet (Hikmet Durmuş) Kadınlar Matinesi etkinliği, 7 Martta Yılmaz Erdoğan’ın yazdığı Selin Akın Yardımoğlu’nun yönettiği ‘Kadınlık Bizde Kalsın’ Tiyatro gösterimi ve 8 Martta da ‘8 Mart 8 Kadın Konseri’ düzenlenecek. 

Kadınların mücadelesine her zaman destek olduklarını belirten Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, “8 Mart kadın direnişinin ve haklarının önemli günlerinden. Toplumsal cinsiyet eşitliği sadece 8 Mart’ta değil, her gün hatırlamamız gereken bir meseledir. Bu vesileyle tüm kadınların Dünya Emekçi Kadınlar gününü kutluyorum. Yapacağımız etkinliklere tüm kadınlarımızı bekliyoruz “ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası