Ege Postası
Geri

Güzelbahçeli çocuklardan Gezi'ye renkli destek

Güzelbahçe Belediyesi Ülke Çocuk Hakları Derneği üyeleri Güzelbahçe Belediyesi Amfi Tiyatrosu'nun duvarlarını çiçek gibi renklendirdi.
Güzelbahçeli çocuklardan Gezi'ye renkli destek
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Haziran 2013 Salı 09:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Çocuklar yaz tatillerinin ilk günlerinde duvar boyayarak eğlenirken yılın yorgunluğunu ve stresini de attı. Dernek üyeleri aynı zamanda duvarlara Nazim Hikmet'in ünlü şiirinde yer alan 'Yaşamak bir ağac gibi tek ve hür ve bir orman gibi kardeşçesine' dizelerini de yazarak, hem İstanbul'daki Gezi Parkı olaylarına gönderme yaptılar hem de kavgasız, savaşsız, özgürce yaşayacakları barış dolu bir dünya istedikleri mesajını verdi.

Akrilik boya ve dış cephe boya tekniğini uygulayan çocuklara Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Geleneksel Türk Sanatları Bölümü mezunu Deniz Daruga, Dokuz Eylül Üniversitesi Eğitim Fakültesi Resim Bölümü mezunu Engin Yargıç ve Güzelbahçe Belediyesi Tiyatro eğitmeni Selin Akın eşlik etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası