Ege Postası
Geri

Güzelbahçeli kadınlar 'mikrop'la coştu

Güzelbahçe Kent Konseyi Kadın Meclisi, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkının verilişinin 81. Yıldönümü nedeniyle düzenlediği etkinlikte kadınlar ‘Mikrop’ adıyla ün yapan Hikmet Durmuş’un sahne performansıyla gönüllerince eğlendi. Kadınlara balık ekmek ikram edildi.
Güzelbahçeli kadınlar 'mikrop'la coştu
Haberler / Yerel Yönetimler
6 Aralık 2015 Pazar 11:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güzelbahçe Belediyesi Düğün Salonu’nda gerçekleştirilen etkinliğe Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, CHP İlçe Başkanı Kazım Çam, Güzelbahçe Kent Konseyi Başkanı Ozan Parlar, Kadın Meclisi Başkanı Türkmen Köşk ve çok sayıda kadın katıldı.

Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün dünyada pek çok ülkeden daha önce, Türk kadınına seçme ve seçilme hakkını tanıdığını belirterek, “Türk kadını Atatürk’ün verdiği bu hakkı en iyi şekilde koruyup, daha ileriye götürmelidir. Siyasette ve toplumsal yaşamda daha fazla kadının aktif olarak görev alması için çaba sarfetmeliyiz” dedi.



Günün alam ve önemine uygun konuşmalardan sonra kadınlar ‘Mikrop’ sahne adıyla tanınan Hikmet Durmuş’un konseriyle devam etti. Kadınlar gönüllerince eğlendi. Bu arada kadınlara eğlence arasında balık ekmek ikram edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası