Ege Postası
Geri

Muhammet Yıldız'ın adı yaşacak

Bornova Belediyesi kısa bir süre önce yaşamını yitiren Başkan Yardımcısı Muhammet Yıldız'ın ismini Işıkkent Spor Tesisleri'nde yaşatacak. Muhammet Yıldız'ın ismi o tesiste yaşayacak
Muhammet Yıldız'ın adı yaşacak
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Aralık 2015 Cumartesi 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ani rahatsızlık sonucu 13 Ekim'de yaşamını yitiren Bornova Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi Başkanı Muhammet Yıldız'ın ismi Işıkkent Spor Tesisleri'nde yaşatılacak. 

Konuyla ilgili karar Bornova Belediye Meclisi'nin Aralık Ayı Olağan Toplantısı'nda oybirliği ile alındı. 

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Muhammet Abimizi ismiyle yaşatacağız. Kendisini saygı ve özlemle anıyoruz. Bu kararı Meclisimizde oy birliği ile aldık. Şahsım, Belediyemiz ve Yıldız Ailesi adına tüm meclis üyelerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.



Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila 4 Aralık Dünya Madenciler Günü nedeniyle Maden Mühendisleri Odası İzmir Şubesi'ni ziyaret etti. Muhammet Yıldız'dan sonra görevi devralan Şube Başkanı Aykut Akdemir ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. Işıkkent Spor Tesisleri'ne Muhammet Yıldız'ın isminin verilmesi konusunda belediye meclisinde alınan kararı da paylaşan Başkan Atila, 4 Aralık Dünya Madenciler Günü'nü kutladı.

Muhammet Yıldız'ın adının verileceği 10 bin metrekarelik alana kurulu Işıkkent Spor Tesisleri 4 bloktan oluşuyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası