Ege Postası
Geri

Güzelbahçeli öğretmenler coşkulu kutlama yaptı

Güzelbahçe Belediyesi, 24 Kasım Öğretmenler Günü nedeniyle, ilçede oturan öğretmenlerin onuruna bir yemek verdi.
Güzelbahçeli öğretmenler coşkulu kutlama yaptı
Haberler / Yerel Yönetimler
25 Kasım 2013 Pazartesi 10:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR-Güzelbahçe Düğün Salonu'nda verilen yemeğe Güzelbahçe’de oturan çalışan ve emekli olan yaklaşık 300 öğretmen eşleriyle birlikte katıldı. Yemekte bir konuşma yapan Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce şunları söyledi:
“Bu onurlu gününüzü karınca kararınca kutlamaya çalışırken öğretmenlerimize ne yazık ki gereken önemin verildiğini, maddi ve manevi olarak tatmin edildiğini, gereken saygı ve değerin verildiğini söylemek çok zor. Bu nedenle Mustafa Kemal Atatürk ve devrimlerini benimseten, hurafeler yerine, bilimin gerekliliğine inanan, bağımsızlığın büyük bir erdem olduğunu söyleyen, herkes tarafından örnek gösterilen, biz öğrencilerin gözünde adeta devleşen, Atatürk ilke ve devrimlerinin, ödünsüzce savunuculuğunu yapan, her koşulda, her zorluğu göze alarak gerçekleri dile getiren öğretmenlerimize buradan selam ve saygılarımı sunuyorum.”
Güzelbahçe Kaymakamı Mehmet Ünlü de İzmir'in eğitim düzeyi en yüksek ilçesi olan Güzelbahçe'de eğitimcilerin başarısını takdir ettiği belirterek üç öğretmene başarı belgesi verdi.
Yemeğe katılan İlçe Milli Eğitim Müdürü Fazlı Karatürk de böyle bir organizasyon yaptığı için Güzelbahçe Belediye Başkanı Mustafa İnce’ye teşekkür etti ve “Her türlü sıkıntımızda, sorunumuzda bize destek veren belediye başkanımız Mustafa İnce, bizi Öğretmenler Günü nedeniyle bir araya getirdiği için sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.
Yemekte Başkan İnce, Milli Eğitim Müdürü Karatürk ve okul müdürleri hep birlikte pasta kesti. Öğretmenler, gecenin ilerleyen saatlerinde müziğin coşkusuna uyarak sahnede gönüllerince oyun oynadı. Bu arada Başkan İnce Güzelbahçe’nin en yaşlı (90) öğretmeni Hasan Pekmezci’yi evinde ziyaret ederek Atatürk çiçeği hediye etti.
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası