Ege Postası
Geri

HAK-İŞ, Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı

HAK-İŞ temsilcileri, davul ve zurnayla Taksim Meydanı’na gelerek Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bıraktı. HAK-İŞ temsilcilerine CHP Milletvekili Süleyman Çelebi ise tepki gösterdi.HAK-İŞ sendika temsilcilerinden oluşan yaklaşık 50...
HAK-İŞ, Cumhuriyet Anıtı'na çelenk bıraktı
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 12:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
HAK-İŞ temsilcileri, davul ve zurnayla Taksim Meydanı’na gelerek Taksim Cumhuriyet Anıtı’na çelenk bıraktı. HAK-İŞ temsilcilerine CHP Milletvekili Süleyman Çelebi ise tepki gösterdi.

HAK-İŞ sendika temsilcilerinden oluşan yaklaşık 50 kişilik grup, Taksim Meydanı’na çelenk bıraktı. Şarkı ve türküler eşliğinde Meydan’a gelen HAK- İŞ temsilcileri meydanda davul çalıp halay çekti. Grup daha sonra Kazancı Yokuşu'na karanfil bıraktı.

HAK-İŞ temsilcilerine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İstanbul Milletvekili Süleyman Çelebi ies tepki gösterdi. Süleyman Çelebi, “Çok anlamlı buraya gelmeniz. Ama şu anda herkes tazyikli su altında ve faşizmi görüyorlar. Bir eski sendikacı olarak sizden rica ediyorum. Bunu yapmayın. Davulla zurnayla kutlamayın.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası