Ege Postası
Geri

Sebahat Tuncel: Taksim Meydanı’nın adı 1 Mayıs Meydanı olarak değiştirilmeli

Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Milletvekili Sebahat Tuncel, Taksim Meydanı’nın adınını 1 Mayıs Meydanı olarak değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Tuncel, “Taksim bizimdir zaten, işcilerin ve emekçilerin. Buranın adı 1 Mayıs Meydanı...
Sebahat Tuncel: Taksim Meydanı’nın adı 1 Mayıs Meydanı olarak değiştirilmeli
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 11:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Barış ve Demokrasi Partisi (BDP) Milletvekili Sebahat Tuncel, Taksim Meydanı’nın adınını 1 Mayıs Meydanı olarak değiştirilmesi gerektiğini söyledi. Tuncel, “Taksim bizimdir zaten, işcilerin ve emekçilerin. Buranın adı 1 Mayıs Meydanı olarak değiştirebilir.” dedi.

Taksim Meydanı’na gelen Tuncel, “Taksim bizimdir zaten, işcilerin ve emekçilerin. AKP hükümeti bugün çalışma var, şu var u var gerekçisini söyledi. Ama Taksim’i bir meydana dönüştürülmeli. Yurtdışında bunun örnekleri var. AKP, bu meydanı bir an önce bitirip, 1 Mayıs meydanı haline getirmelidir. Hatta buranın adını 1 Mayıs meydanı olarak değiştirebilir. İşçiler, emekçeler jop yemeden sözünü söyleyebilir hale getirilmelidir.” ifadelerini kullandı.

Milletvekili Sırrı Süreyya Önder de, “Bu yanlış bir karardı. Burada yapılması gereken kolluk kuvvetleri ve sendikalar birlikte düzenleme yapacaktı. Bu insiyatif verildiği zaman burada hiç kimsenin burnunun kanamayacağı, mal güvenliğinin can güvenliğinin tehlikeye atılmayacağı şekilde bir koordinasyon sağlanabilirdi.” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası