Ege Postası
Geri

HDP İzmir pazara çıktı

HDP'nin İzmir milletvekili adayları, halkla buluşmak üzere ziyaret ettikleri Narlıdere ve Karşıyaka Bostanlı pazaryerlerinde seçim bildirileri dağıtarak, halktan ve esnaftan 1 Kasım seçimlerinde "İnadına barış, inadına demokrasi, inadına özgürlük ve inadına hukuk" demelerini istedi.
HDP İzmir pazara çıktı
Haberler / Yerel Politika
22 Ekim 2015 Perşembe 11:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir milletvekili adaylarından Mülkiye Birtane ve Derya Öz, Narlıdere İlçe örgütü temsilcileriyle ziyaret ettikleri pazaryerinde halk ve esnafla görüştü. Pazaryeri önünde ayrıca, Ankara katliamında yitirilen insanlar için HDP Narlıdere İlçe Örgütü tarafından lokma döküldü.



Milletvekili adaylarından Eylem Yıldız da Karşıyaka İlçe örgütüyle birlikte temaslarda bulunarak HDP'nin seçim bildirilerini dağıttı, halka, barış ve demokrasi umudunu yitirmemek için sandığa gitmeleri ve seçimlerini yapmaları çağrısında bulundu. Eylem Yıldız Karşıyaka İlçe Örgütü ile Emekli-Sen'i de ziyaret etti. 

Öte yandan, adaylardan Müslüm Doğan, İbrahim Alkan ve Nazlı Masatçı Yamanlar seçim bürosu önünde konuşma yaparak, HDP'nin seçim taahhütlerini anlattı. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası