Ege Postası
Geri

Hak-İş Konfederasyonu'ndan Vali Lekesiz’e geçmiş olsun ziyareti

Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti.        Konfederasyon Genel Sekreteri Osman Yıldız ve Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube...
Hak-İş Konfederasyonu'ndan Vali Lekesiz’e geçmiş olsun ziyareti
Haberler / Genel
21 Temmuz 2013 Pazar 10:52
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Hatay Valisi Mehmet Celalettin Lekesiz’i makamında ziyaret etti.

        Konfederasyon Genel Sekreteri Osman Yıldız ve Hizmet-İş Sendikası İskenderun Şube Başkanı Mehmet Yetim’in de katıldığı ziyarette konuşan Genel Başkan Arslan, kabulünden dolayı Vali Lekesiz’e teşekkür etti. Arslan, Reyhanlı olayı, Gezi Parkı ile bağlantılı olaylar ve Çökek Yaylası’nda meydana gelen sel ve göçük olaylarından dolayı üzüntü duyduklarını ifade ederek başsağlığı ve geçmiş olsun dileklerini iletti.

        Vali Lekesiz de “Yaşanan üzücü olayların birlik ve beraberlik içerisinde aşılacağına inanıyorum. İlimizin ve ülkemizin özelde bölgesinde genelde dünyada söz sahibi olabilmesi, insanlarımızın daha huzurlu, mutlu, müreffeh yaşayacağı bir Türkiye’nin inşası için hep beraber koşturmaya ve çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

        Sendikaların hem Hatay’daki hem de ülkemizdeki çalışma hayatına pozitif katkılarda bulunduğunu ifade eden Lekesiz, ziyaretin anısına konuğuna Hatay’ın farklılıklarının bir arada uyum ve ahenk içerisinde yaşadığını gösteren cami, kilise ve havranın yan yana resmedildiği plaket hediye etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası