Ege Postası
Geri

Yunus Kent yolu yapılıyor

İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule Mahallesi’nde bulunan Yunus Kent sitesi çevresinde bulunan ancak bugüne kadar açılmayan yol için çalışma başlattı. Çevre yoluna bağlantılı olarak düzenlenen duble yol çalışmalarının bitmesinin ardından...
Yunus Kent yolu yapılıyor
Haberler / Genel
21 Temmuz 2013 Pazar 10:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir Bayraklı Belediyesi, Tepekule Mahallesi’nde bulunan Yunus Kent sitesi çevresinde bulunan ancak bugüne kadar açılmayan yol için çalışma başlattı. Çevre yoluna bağlantılı olarak düzenlenen duble yol çalışmalarının bitmesinin ardından Bayraklı Belediyesi, yeni yolun ardından kapanan yollar ve yeni açılacak yolların belirlenmesiyle birlikte çalışmaları hızlandırdı.

Tepekule Mahallesi sınırlarında bulunan Yunus Kent sitesi sakinleri yaşadıkları bölgenin arka tarafına kalan ve bugüne kadar atıl durumda bulunan arazide altyapı çalışmalarına başlanmasını sevinçle karşıladı. Çalışmaların bitmesiyle birlikte 1643 sokağın devamı niteliğinde olacak yeni yol için '30 yıllık sorun' olarak bahseden çevre sakinleri Bayraklı Belediyesine teşekkür etti.

Açılacak yeni yol ile birlikte kötü görünümün de ortadan kalkacak olmasını merakla bekleyen çevre sakinleri çalışmaları yakından inceliyor. Çalışmaların bitmesinin ardından belediye ait alanların yeşillendirileceğini ve vatandaşların istekleri doğrultusunda şekillendireceklerini kaydeden Başkan Hasan Karabağ işin takipçisi olacağına dikkat çekti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası