Ege Postası
Geri

Hakim, merdivenleri çıkamayan kadının ayağına giderek ifadesini aldı

Adana’nın Kozan ilçesinde kayıp kızını aramak için adli makamlara başvuran yaşlı kadın, rahatsızlığı nedeniyle adliye merdivenlerini çıkamayınca hakim adliye bahçesine indi.Zeynep Aktaş, bir duruşmaya katılmak için geldiği Kozan...
Hakim, merdivenleri çıkamayan kadının ayağına giderek ifadesini aldı
Haberler / Güncel
6 Mayıs 2013 Pazartesi 12:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana’nın Kozan ilçesinde kayıp kızını aramak için adli makamlara başvuran yaşlı kadın, rahatsızlığı nedeniyle adliye merdivenlerini çıkamayınca hakim adliye bahçesine indi.
Zeynep Aktaş, bir duruşmaya katılmak için geldiği Kozan Adliye Sarayı’nda merdivenleri çıkamadı. Görevli polis memurları tarafından nöbetçi hakim Hasan Arslan’a bildirildi. Bunun üzerine hakim Arslan örnek bir davranış göstererek merdivenleri çıkamayan yaşlı kadının beyanını almak için yanına gitti.
‘Siz gelemezseniz adalet ayağınıza gelir’ düşüncesinin yansıdığı Kozan Adliye Sarayı bahçesinde görülen dava nedeniyle yaşanan bu tablo vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası