Ege Postası
Geri

Hakimin otomobilinin taranmasıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı

Manisa’nın Selendi ilçesinde, Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'nun otomobilinin otomatik tüfekle taranmasıyla ilgisi olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı. Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım...
Hakimin otomobilinin taranmasıyla ilgili bir kişi gözaltına alındı
Haberler / Güncel
16 Mayıs 2013 Perşembe 11:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Manisa’nın Selendi ilçesinde, Asliye Hukuk ve Sulh Ceza Hakimi Salim Yunus Lokmanoğlu'nun otomobilinin otomatik tüfekle taranmasıyla ilgisi olduğu iddia edilen bir kişi gözaltına alındı.

Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Yıldırım Mahallesi Gar Sokak'ta bir eve operasyon düzenleyerek zanlı S.K.'yi (32) gözaltına aldı. Selendi İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edilecek olan S.K., sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

Hakim Lokmanoğlu'nun, Eski Cami Mahallesi'ndeki lojmanlar önüne park ettiği otomobili, 24 Nisan 2013 gecesi plakası sökülmüş bir arabayla gelen kişi ya da kişilerce taranmış, saldırı sonucu herhangi bir can kaybı veya yaralanma meydana gelmezken otomobilde hasar oluşmuştu. Lokmanoğlu, bu olaydan dokuz ay önce ilçeye atandığına işaret ederek, kimseyle husumetinin bulunmadığını ifade etmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası