Ege Postası
Geri

Hakkari Valisi Alimoğlu, Şemdinli'yi ziyaret etti

Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şemdinli ilçesine gitti. Alimoğlu'na, Hakkari Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mahmut Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet...
Hakkari Valisi Alimoğlu, Şemdinli'yi ziyaret etti
Haberler / Güncel
17 Nisan 2013 Çarşamba 11:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hakkari Valisi Orhan Alimoğlu, çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Şemdinli ilçesine gitti. Alimoğlu'na, Hakkari Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Mahmut Çağlayan, İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Kaya, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Hacı Dursun Yıldız ve bazı kurum amirleri eşlik etti. Heyet, Şemdinli Kaymakamı Cengiz Erdem ve kurum amirleri tarafında karşılandı.

Vali Orhan Alimoğlu, eğitim, sağlık, ulaşım ve diğer konularıyla ile ilgili Kaymakam Cengiz Erdem'den bilgi aldı. Heyet, daha sonra tugay komutanlığına geçti. 2012'de yaşadığı çatışma anını anlatan Piyade Binbaşı Özcan Çıkmaz, salonundakileri gözyaşlarına boğdu. Burada kısa bir konuşma yapan Vali Alimoğlu, "Devletsiz millet, milletsiz devlet olamaz. Biz devlet ve millet yapısı itibariyle yeryüzü tarihinin bilgidiği en sağlam yapılardan birine sahibiz. Zaman zaman bazı aksaklıklar, sıkıntılar oluyor, iyi niyetli insanlar sayesinde bu sıkıntılar aşılıyor." dedi.
Ziyaret sırasında bir grup öğrenciyi kabul eden Alimoğlu, kitap hediye etti. Ardından adliye geçen Alimoğlu, savcı ve hakimlerlerle kısa bir süre sohbet ettikten sonra, geçen yıl saldırıya uğrayan Güzelkonak Karakolu'ndaki askerleri ziyaret etti. Alimoğlu, daha sonra karayoluyla Hakkari'ye döndü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası