Ege Postası
Geri

Hakkı Atilla: STK'larla iş birliği yaparak...

Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila,Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakıf'nın yeni başkanı, MHP eski milletvekili işadamıYusuf Kırkpınar’ı ziyaret etti.
Hakkı Atilla: STK'larla iş birliği yaparak...
Haberler / Yerel Politika
19 Aralık 2013 Perşembe 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakıf'nın yeni başkanıYusuf Kırkpınar ve yönetim kurulu üyelerine yeni görevlerinde başarılar dileyen Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila,sivil toplum örgütleriyle ilgili projelerini anlattı
Belediye başkanlığına seçilmesi halinde Bayraklı ile ilgili projeleri hakkında bilgi veren Atila,”Belediye başkanı seçildiğim takdirde STK'larla iş birliği yaparak Bayraklı'da yapılacak her türlü projede görüş ve önerilerini alacağım.Bayraklı halkı ve STK'larla birlikte yönetime ortak katılımlar sağlayarak birlikte yöneteceğiniz, hiçbir kesime düşünceye ve görüşe ayrıcalıklı davranmayacağım.Her kesime eşit hizmet götüreceğim”şeklinde konuştu.
Erzurum Kültür ve Dayanışma Vakıf'nun yeni başkanı, MHP eski milletvekili işadamıYusuf Kırkpınar ise Ak Parti Bayraklı Belediye Başkan aday adayı Hakkı Atila’ya seçim çalışmalarında başarılar dileyerek,projelerinin insan odaklı olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası