Ege Postası
Geri

Halep'e Ödemiş'ten 1 TIR yardım

İZMİR'in Ödemiş Belediyesi'nin başlattığı 'Halep'e Bir Yardım Elide Sen Uzat' adlı kampanyada toplanan 1 TIR dolusu yiyecek ve giyecek maddesi törenle kentten uğurlandı. 
Halep'e Ödemiş'ten 1 TIR yardım
Haberler / İzmir
24 Aralık 2016 Cumartesi 18:44
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Ödemiş Belediyesi Sosyal Hizmetler Müdürlüğü binası önünde düzenlenen törenle, Halep için toplanan yardım malzemeleri kentten uğurlandı. Ödemiş Belediye Başkanı AK Partili Mahmut Badem, "Başta sivil toplum kuruluşlarımız olmak üzere, bireysel olarak da bu TIR'ın dolmasına katkı sağlayan herkese teşekkür ediyorum. Bütün meclis üyelerimiz ayrı ayrı birer duyarlılık gösterdiler. Biz orada insanlık adına orada ihtiyacı olan o masum insanlara ulaşmaya çalışıyoruz" dedi.

Kaymakam Celil Ateşoğlu ise, "Katkı sağlayan herkese teşekkür ediyoruz. Belediyemizin önderliğinde güzel bir yardım kampanyası gerçekleştirildi. Ne kadar yardım gitse de oradaki acıları sıkıntıları dindirmeye yeteceğini bilemiyoruz. Bir an önce, dünyaya bu coğrafyaya barışın gelmesi için dua etmekten başka elimizden bir şey gelmiyor. Müftülükten yaklaşık 30 bin lira civarında yardım toplanmış. Bu çok güzel bir davranış. Yardım toplanması için sivil toplum kuruluşlarımız, belediyemiz büyük katkı sağladılar emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından TIR, Halep'e hareket etti. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası