Ege Postası
Geri

Halk Oyunları Federasyonu İstanbul Büyükler Türkiye Şampiyonası Artvin

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun 2013 faaliyet programında olan ve geleneksel olarak düzenlenen Halk Oyunları Yarışması, stilize dalında Artvin Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları topluluğu birinci oldu.İstanbul Cemal Reşit...
Halk Oyunları Federasyonu İstanbul Büyükler Türkiye Şampiyonası Artvin
Haberler / Genel
22 Temmuz 2013 Pazartesi 17:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Halk Oyunları Federasyonu'nun 2013 faaliyet programında olan ve geleneksel olarak düzenlenen Halk Oyunları Yarışması, stilize dalında Artvin Belediye Gençlik ve Spor Kulübü Halk Oyunları topluluğu birinci oldu.

İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılan yarışmada 91,00 puan alan Artvin Halk Oyunları Topluluğu, Türkiye birinciliğinin coşkusunu yaşıyor. Topluluğun Artvin'de törenle karşılanacağı belirtilirken Artvinlilerin de elde edilen başarıdan dolayı büyük sevinç yaşadığı belirtildi.

Büyükler Türkiye Halk Oyunları Şampiyonası'nın yapıldığı İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nu dolduran izleyicilerin de heyecanlı anlar yaşadığı belirtildi. Artvin Belediye Spor Kulübü Halk Oyunları topluluğunun gösterdiği yüksek performans, sahneye çıkarken ve inerken halk tarafından ayakta alkışlandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası