Ege Postası
Geri

Halterci Turan Mutlu Okçuluğa Yöneldi

YALOVA'yı ve Türkiye’yi Paralimpik Olimpiyatları’nda halter branşında 3 kez temsil eden Turan Mutlu, şimdi de okçuluk sporuna başladı. Mutlu, hedefi 12’den vurmak için çalışmalarını sürdürüyor. Yalova’da yaşayan...
Halterci Turan Mutlu Okçuluğa Yöneldi
Haberler / Spor
19 Ekim 2013 Cumartesi 10:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
YALOVA'yı ve Türkiye’yi Paralimpik Olimpiyatları’nda halter branşında 3 kez temsil eden Turan Mutlu, şimdi de okçuluk sporuna başladı. Mutlu, hedefi 12’den vurmak için çalışmalarını sürdürüyor.
Yalova’da yaşayan ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor kulübü adına yarışan Turan Mutlu, halterden sonra okçuluk sporunda da iddialı. Daha önce halter branşında yarışan Mutlu, 2012 Londra Paralimpik Oyunları’nda 56 kiloda mücadele ederek 150 kilo ile 10. sırada yer almıştı. Turan Mutlu, 2004 Atina’da yapılan Paralimpik yedincilik, 2008 Pekin oyunlarında ise sekizincilik elde etmişti. 42 yaşındaki sporcu 56 kiloda üçüncü kez olimpiyatlara giderek, üç kez üst üste bu organizasyona katılan tek Yalovalı sporcu unvanını da eline geçirdi.
HALTERE ARA VERDİ
Yıllardan beri mücadele gösterdiği halter branşına ara vererek Yalova’da yeni yeni popüler olan okçuluk sporuna merak saran engelli sporcu Turan Mutlu, çalışmalarına hız kazandırdı. Yalova Atatürk Stadyumu’nda yapılan Yalova İller arası Okçuluk Kupası’nda 30 metrede yarışan sporcu, yarışmayı üçüncü sırada tamamlamıştı. Önümüzdeki aylarda Bursa’da yapılacak Salon Şampiyonası’na hazırlandığını belirten Turan Mutlu, şuan için olimpik yayda çalışmalarını sürdürdüğünü, ilerleyen zamanlarda makaralı yaya geçerek Türkiye ve Avrupa şampiyonlarına katılmak istediğini dile getirdi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası