Ege Postası
Geri

Hamile eşini öldüren zanlı koca yakalandı

İzmir'in Karaburun ilçesi Mordoğan beldesinde, 3 aylık hamile olan 22 yaşındaki Yasemin Yüksel'i, öldürdüğü iddiasıyla aranan koca Ş.Y., polis tarafından yakalandı.
Hamile eşini öldüren zanlı koca yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
15 Ağustos 2013 Perşembe 08:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Almanya'dan, ailesiyle 5 yıl önce kesin dönüş yapan Ş.Y., 22 yaşındaki Yasemin Yüksel'le evlendi. İddiaya göre, uyuşturucu kullanmaya alışan Ş.Y., sık sık eşine şiddet uygulamaya başladı. Bir çocuğu bulunan ve üç aylık da hamile olan Yasemin Yüksel, kocasının dayaklarından kurtulmak için sık sık ağabeyinin ve babasının evine sığındı. Cinayet şüphelisi koca Ş.Y.'nin, 'Birlikte mahkemeye gidip boşanma davası açalım.' yalanıyla Yasemin Yüksel'i kandırarak, Mordoğan beldesindeki makilik alana götürerek öldürdüğü iddia edildi. Karnındaki bebeğiyle can veren Yasemin Yüksel'in cesedinin, kiralık otomobilin GPS kayıtlarının takibiyle bulunduğu ortaya çıktı. Jandarma ve polis ekipleri, sürdürdükleri çalışmalar sonucunda şüpheli Ş.Y.'yi Karşıyaka ilçesinde yakaladı. (CİHAN)

"Hamile eşi öldüren koca baldızını da tehdit etti" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Geçen pazartesi günü saat 10.00 sıralarında meydana gelen olayda, Ş.Y., bayramdan önce evi terk edip babasının yanına giden 22 yaşındaki Yasemin Yüksel’i, boşanma işlemlerini birlikte yapma yalanıyla kandırdıktan sonra, götürdüğü Karaburun İlçesindeki dağlık alanda öldürdü. 1 çocuk annesi ve üç aylık da hamile olan Yasemin Yüksel’i, öldürdükten sonra kayıplara karışan Ş.Y.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. 

POLİS VE JANDARMANIN ORTAK OPERASYONU

Ş.Y.’nin, ailesinden başka kişileri de öldüreceğine yönelik tehdit telefonları açması üzerine jandarma ve polis ekipleri, ortak çalışma yürüttü. Olayın ardından, İzmir’in Menemen İlçesi’ne kaçtığı belirlenen Ş.Y., polis ve jandarmanın koordinesinde takibe alındı. Yasemin Yüksel’le oturdukları evi satıp, Mardin üzerinden Suriye’ye ya da Yunanistan üzerinden Almanya’ya kaçmayı planladığı belirtilen Ş.Y.’nin etrafındaki çemberi ekipler daralttı.

Son olarak Menemen’den taksiyle Karşıyaka İlçesinde gelen Ş.Y., burada evini satın almak isteyen bir kişiyle kahvede pazarlık masasına oturdu. Takip edildiğinden haberi olmayan katil zanlısı koca, operasyonla yakalandı.

“İKİMİZİN DE HAYATI ZEHİR OLDU”

Yakalandıktan sonra İl Jandarma Komutanlığı’na götürülen Ş.Y.’nin verdiği ilk ifadesinde, çok iyi bir hayat sürdürdüğü, ev yaptırdığı eşinin kendisini aldattığını idda ettiği, bu yüzden sorun yaşadıklarını, bunun sonrasında da onu öldürdüğünü; yaşananların her ikisinin de hayatını zehir ettiğini söylediği öğrenildi. Ş.Y., işlemlerin ardından bugün adliyeye sevkedildi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası