Ege Postası
Geri

Otomobille boşandığı kadın ile eşine çarpıp yaraladı

İZMİR’in Konak İlçesi’nde park halinde otomobiliyle sokakta bekleyen S.B., bayram ziyareti için evlerinden çıkan boşandığı eşi İ.G. ve şu an evli olduğu T.G.’ye çarpıp kaçtı. Yaralanan İ.G. ve eşi T.G., ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Otomobille boşandığı kadın ile eşine çarpıp yaraladı
Haberler / 3. Sayfa
9 Ağustos 2013 Cuma 13:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Olay, bayramın birinci günü saat 15.15 sıralarında Şehit Nihat Bey ile Halil Rıfat Paşa Caddesi’nin kesişiminde meydana geldi. İddiaya göre, S.B., dört yıl önce boşandığı, şu an T.G. ile evli olan eşi İ.G.’nin evinin önünde beklemeye başladı. Bir süre park halindeki otomobilinde bekleyen S.B., İ.G. ve T.G.’nin bayram ziyareti için evlerinden çıkmasıyla harekete geçti. Otomobilini üzerlerine süren S.B., İ.G.’nin üzerinden geçti, T.G. ise duvarla araç arasına sıkıştı. Çevredekilerin bağırıp yardım istemesi üzerine S.B., aynı otomobille kaçarak izini kaybettirdi. Vücudunda ezikler bulunan İ.G. ile elinden yaralanan T.G. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Yaralıların durumlarının iyi olduğu, S.B.'nin yakalanması için çalışmaların sürdüğü bildirildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası