Ege Postası
Geri

TIR'daki yangında havlu ve bornozlar kül oldu

İzmir Otoyolu’nda, seyir halindeki TIR’ın dorsesinde çıkan yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından söndürüldü. Yangında, dorsedeki havlu ve bornozlar kullanılamaz hale geldi. TIR sürücüsü Nejat Altaş, “Bir patlamanın ardından yangın başladı” diye konuştu.
TIR'daki yangında havlu ve bornozlar kül oldu
Haberler / 3. Sayfa
7 Ağustos 2013 Çarşamba 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
AYDIN - Denizli’den yüklediği havlu ve bornozları Fransa’ya götürmek üzere yola çıkan 46 yaşındaki Nejat Altaş yönetimindeki 34 BPP 85 plakalı TIR’ın dorsesinde, bugün saat 00.30 sıralarında, Aydın- İzmir Otoyolu, Aydın gişelerine 200 metre kala yangın çıktı. Yangını fark eden Altaş, yol kenarına çektiği TIR’ın ön kısmını dorseden ayırdı. Alevler dorseyi sardı, yangını gören diğer sürücüler de itfaiye ekiplerine haber verdi.



Dorsedeki yangın itfaiye ekiplerinin yoğun çalışmasının ardından söndürüldü. Bir iş makinesi de havlu ve bornozları dorseden çıkarttı. Yangın nedeniyle otoyol bir süre araç trafiğine kapatıldı. TIR’da bulunan tekstil malzemeleri kullanılamaz hale geldi. Yangının kontrol altına alınmasıyla otoyol tek şeritten trafiğe açıldı.
TIR sürücüsü Altaş, “Bir patlama duydum, ne olduğunu anlayamadım. Her şey birdenbire oldu” dedi. Olayla ilgili soruşturma başlatan polis, yangının çıkış nedenini belirlemek için çalışmalarını sürdürüyor.(DHA)



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası