Ege Postası
Geri

Hamile kadın beton mikserinin altında can verdi

Sultangazi’de okuldan aldığı çocukları ile yolun karşısına geçmek isteyen ve 8 aylık hamile olan Birgül Andaç, beton mikserinin altında kalarak can verdi. Feci kazada çocuklardan biri de ağır yaralandı.Sultangazi Adem Yavuz Caddesi üzerinde...
Hamile kadın beton mikserinin altında can verdi
Haberler / Güncel
11 Mayıs 2013 Cumartesi 15:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sultangazi’de okuldan aldığı çocukları ile yolun karşısına geçmek isteyen ve 8 aylık hamile olan Birgül Andaç, beton mikserinin altında kalarak can verdi. Feci kazada çocuklardan biri de ağır yaralandı.

Sultangazi Adem Yavuz Caddesi üzerinde akşam saatlerinde meydana gelen korkunç kaza şöyle gelişti; 8 aylık hamile Birgül Andaç (27), çocukları Eyüp (4) ve Berfin’i (6) okuldan alarak eve gitmek üzere yola çıktı. Birgül Andaç, yolun karşısına geçmek istediği sırada R.B.’nin kullandığı 34 EE 2282 plakalı seyir halindeki beton mikserinin altında kaldı. Genç anne, karnındaki bebeğiyle birlikte olay yerinde hayatını kaybetti. Kazada yaralanan Eyüp ve Berfin ise hastaneye kaldırıldı. Olay yerindeki incelemelerin ardından genç kadının cesedi Adli Tıp Kurumu’na götürüldü.

Yaşadıkları karşısında şaşkına dönen acılı koca Said Andaç, “Eşim bana telefon açtı. Çocukları okuldan alacağını söyledi. Çocukları aldıktan sonra eve gitmek için yolun karşısına geçiyorlarmış. Bu sırada beton mikseri eşimi eziyor. Eşim 8 aylık hamileydi. Sürücü kırmızı ışıkta geçmiş. Çocuklar da olayda yaralandı.” diye konuştu.

Mahalle sakinleri ise, yol güzergahı boyunca üst geçit bulunmadığını ve sürücülerin de hız kesmediğini söyledi. Mahalleli olaya tepki göstererek, “Burada önlem alınması için defalarca başvuruda bulunduk. Araçlar buradan çok hızlı geçiyor. Bu nedenle üstgeçit ya da kasis yapılmasını istedik.” diye konuştu.

Beton mikserinin sürücüsü R.B. emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası