Ege Postası
Geri

Harb-İş'ten vergi düzenlemesine tepki

Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, Gelir Vergisi ile ilgili tasarı içinde çalışanları vergi yükünden kurtaracak düzenlemelerin olmamasına tepki gösterdi. Çalışanların gelirleri üzerindeki yüksek vergi oranlarının bu...
Harb-İş'ten vergi düzenlemesine tepki
Haberler / Güncel
30 Mayıs 2013 Perşembe 14:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türk Harb-İş Sendikası Genel Başkanı Bayram Bozal, Gelir Vergisi ile ilgili tasarı içinde çalışanları vergi yükünden kurtaracak düzenlemelerin olmamasına tepki gösterdi. Çalışanların gelirleri üzerindeki yüksek vergi oranlarının bu şekilde devam edemeyeceğini belirten Bozal, "Çalışan dostu bir vergi kanunu istiyoruz." dedi.

Bayram Bozal, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, son iki yıldır savunma işçilerinin öncülüğünde imza kampanyası yaparak vergide adalet çağrısı yaptıklarını hatırlattı. Bozal, "TBMM’ye ulaştırdığımız taleplerimiz, milyonlarca çalışanı ve ailelerini ilgilendiriyor. Çalışanların ücretleri üzerindeki vergi yükü kaldırılmalı. Dar ve sabit gelirli milyonlarca insanı kuşatan dolaylı vergiler, kamu vicdanının kabul edebileceği seviyeye çekilmeli.” ifadelerini kullandı.

Tüm işçi ve memur konfederasyonlarına da çağrıda bulunan Bozal, Gelir Vergisi Kanun Tasarısı'nın müzakere sürecinin doğru şekilde değerlendirilmesi ve çalışanlar lehine sonuçlar elde edilebilmesi için harekete geçilmesi gerektiğini vurguladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası