Ege Postası
Geri

Sürücüsü çay içmeye gitti, freni boşalan tavuk yüklü kamyon ahıra girdi

Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde sürücüsünün çay içmeye gittiği park halindeki tavuk yüklü kamyon, freninin boşalması sonucu 500 metre ilerleyerek bir ahıra girdi. Kazada ahırdaki 6 büyükbaş hayvan ile kamyondaki tavuklardan bir bölümü...
Sürücüsü çay içmeye gitti, freni boşalan tavuk yüklü kamyon ahıra girdi
Haberler / Güncel
30 Mayıs 2013 Perşembe 14:07
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sakarya'nın Kaynarca ilçesinde sürücüsünün çay içmeye gittiği park halindeki tavuk yüklü kamyon, freninin boşalması sonucu 500 metre ilerleyerek bir ahıra girdi. Kazada ahırdaki 6 büyükbaş hayvan ile kamyondaki tavuklardan bir bölümü telef oldu.

Bir çiftlikten yüklediği tavukları Büyükkaynarca köyündeki kesimhaneye getiren K.Ö., kesim için sıra olunca 54 VH 624 plakalı kamyonu park ederek çay içmeye gitti. Bir süre sonra park halindeki kamyon, freninin boşalması sonucu yokuş aşağı hareket etti. 500 metre giden kamyon İbrahim Sarı'ya ait ahıra çarptı. Kazada bir bölümü yıkılan ahırdaki 6 büyükbaş hayvan ile kamyonda bulunan çok sayıda tavuk telef oldu. 3 büyükbaş hayvan ise yaralandı.

Hayvanları telef olan ahır sahibi, sinir krizi geçirdi. Sarı'nın kazadan 10 dakika önce ahırda süt sağımı yaptığı öğrenildi. Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası