Ege Postası
Geri

Emlakçı 'metrekare' tartışmasında öldürüldü

Avcılar'da Müşterisi ile metrekare tartışmasına giren Emlakçı İbrahim Dinçer (40), tabancayla öldürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan Cezayir K. (44), polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.Cihangir...
Emlakçı 'metrekare' tartışmasında öldürüldü
Haberler / Güncel
30 Mayıs 2013 Perşembe 13:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Avcılar'da Müşterisi ile metrekare tartışmasına giren Emlakçı İbrahim Dinçer (40), tabancayla öldürüldü. Olayla ilgili gözaltına alınan Cezayir K. (44), polisteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

Cihangir Mahallesi Meşrutiyet Caddesi 21 numara önünde 24 Mayıs günü yaşanan olayda, emlakçılık yapan İbrahim Dinçer, iş yerinin önünde tabancayla vurularak öldürüldü. Polis ekiplerinin olayla ilgili soruşturmasında bir kişinin emlakçı Dinçer ile almayı düşündüğü evin metrekaresi yüzünden tartıştığını belirledi. Görgü tanıkları, aynı şüphelinin 60 metrekare olarak pazarlanan evin aslında daha küçük olduğunu iddia ederek kavga ettiğini, ayrıldıktan bir süre sonra elinde silahla geri geldiği bilgisini verdi. Bu kişinin çıkan ikinci kavgada silahını ateşleyerek İbrahim Dinçer’i vurduğu tespit edildi.

Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, yürüttükleri çalışmada şüphelinin daha önceden 3 kez polise geliş kaydı bulunduğu öğrenilen Cezayir K. olduğunu belirledi. Gözaltına alınan şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildiği mahkemece tutuklanıp cezaevine gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası