Ege Postası
Geri

Hareket edicez gari...

Muğla'daki ev kadınlarının 'mahallemizde spor yapmak istiyoruz' talebi üzerine Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından TOKİ Konutları'nda haftanın 3 günü antrenörler eşliğinde aerobik ve plates dersleri verilmeye başlandı.
Hareket edicez gari...
Haberler / Genel
31 Mayıs 2014 Cumartesi 10:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
MUĞLA-Muğla'nın yeni kurulan ilçesi Menteşe'nin Kötekli Mahallesi'ndeki TOKİ Konutları'nda yaşayan bir grup kadın, ev işlerinden boş kalan zamanlarını spor yaparak değerlendirmek istedi. 'Hareket edicez gari' sloganıyla toplanan bir grup kadın, Gençlik ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker'i makamında ziyaret edip, 'mahallemizde spor yapmak istiyoruz' dedi. Çeker ise, "Siz isteyin yeter. Biz spor için mesafe tanımıyoruz. Bu konuda üzerimize ne düşüyorsa yapacağız' sözü verdi. Aradan geçen 1 haftalık zamanın ardından müdürlük bünyesindeki antrenörler, TOKİ konutlarında haftanın 3 günü kadınlara yönelik aerobik ve plates dersleri vermeye başladı. Sporun ayaklarına kadar gelmesinden dolayı çok mutlu olduklarını belirten mahalle sakinlerinden 45 yaşındaki Adile Şentürk, "Günlük işlerin yoğunluğu arasında 7 kilometre mefsafedeki ilçe merkeziyle bazı günler yürüyüş yapabiliyorduk. Gençlik ve Spor İl Müdürümüz isteğimizi kırmayıp, stresimizi haftanın belli günlerinde evimizin yakınında spor yaparak atmamız için bizlere imkan sağladı. Eşlerimiz ile çocuklarımız da sürekli olarak bizi bu konuda motive ediyor" dedi. 

Muğla'da, kent merkezi ve köy demeden isteyen herkesin ayağına sporu götüreceklerini belirten İl Müdürü Bekir Çeker ise, "Vatandaşlarımız yeter ki spor yapmak istesinler. 7 gün 24 saat onların hizmetindeyiz" diye konuştu. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası