Ege Postası
Geri

Harmandalı'nda çöp kavgası: Biri ağır, dört yaralı var

İzmir'de süregelen çöp tartışmaları ile gündemden düşmeyen Çiğli'deki Harmandalı Katı Atık Tesisi'nde çatışma çıktı. Sonunda patladı: Harmandalı'nda çöp kavgası
Harmandalı'nda çöp kavgası: Biri ağır, dört yaralı var
Haberler / 3. Sayfa
19 Kasım 2015 Perşembe 14:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Harmandalı'da bugün öğlen saatlerinde çöp toplayan grupların anlaşmazlığı sonrasında çıkan çatışmada biri ağır toplam 4 kişi yaralandı. Çöp alanında iki grubun anlaşmazlığı nedeniyle silahlar konuşurken, bir kişi pompalı tüfekle vuruldu. 

Gelişmelerin ardından olay yerine ambulans ve emniyet güçleri sevk edildi. Çöp depolama alanı görevli polisler tarafından giriş çıkışlara kapatılırken, olayla ilgili geniş çaplı osruşturma başlatıldığı bildirildi. Diğer yandan, 4 yaralının önce Çiğli Devlet Hastanesi'ne burandan da Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği öğrenilirken, olayda pompalı tüfekla açılan ateş sonucu yaralanan bir kişinini durumu ise ciddiyetini koruduğu ve hayati tehlikesinin devam ettiği belirtildi.

Çatışma nedeniyle polis kordonuna alınan çöp tesisin giriş çıkışları da kapatılırken, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin katı atık araçlarının çöplük alanına sevkiyatı durduruldu.


 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası