Ege Postası
Geri

Hasan Karabağ döneminde saldırıya uğramıştı! Sandal, başkan yardımcısı yaptı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Temizlik İşleri Müdürü Kenan Fidan’ı Belediye Başkan Yardımcısı görevine getirdi. Eski başkan Hasan Karabağ döneminde saldırıya uğrayan Fidan’ın, Başkan Sandal tarafından başkan yardımclığı görevine getirilmesi dikkat çekti.
Hasan Karabağ döneminde saldırıya uğramıştı! Sandal, başkan yardımcısı yaptı
Haberler / Yerel Politika
23 Ağustos 2021 Pazartesi 12:32
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, göreve gelmesiyle birlikte geçen sürede başkan yardımcılığı ve müdürlük kadrolarında sık sık revizyona gitti.

Son olarak Bayraklı Belediyesi'nde Temizlik İşleri Müdürlüğü görevinde bulunan Kenan Fidan’ı Belediye Başkan Yardımcılığı görevine getirdi. Atama kararıyla birlikte Fidan’ın Bayraklı Belediye eski Başkanı Hasan Karabağ döneminde saldırıya uğradığı akıllara geldi. O dönem Fidan, başkan koruması olarak çalışan ancak taşeron işçi olan E.B. ve T. A.’nın saldırısına uğramıştı.

Öte yandan Kenan Fidan, bir süre Karşıyaka ve ardından Çiğli Belediyesi’nde görev almış daha sonra Sandal’ın Ekim 2020’de yaptığı atama kararlarıyla Temizlik İşleri Müdürlüğü görevine dönmüştü.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2025 Ege Postası