Ege Postası
Geri

Hasan Özer: Vazgeçmeyen bir takımız

Altınordu Teknik Direktörü Hasan Özer, Tuzlaspor maçının ardından iç sahada kaybetmeme alışkanlığı kazandıklarını ifade ederek, ”Evimizde kaybetmeme alışkanlığı kazandık bizim için mutlu edici bir şey” şeklinde konuştu.
Hasan Özer: Vazgeçmeyen bir takımız
Haberler / Spor
18 Mart 2023 Cumartesi 09:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Spor Toto 1. Lig’in 27. haftasında Altınordu konuk ettiği Tuzlaspor’u geriden gelerek 2-1 mağlup etti. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Altınordu Teknik Direktörü Hasan Özer, “17 puanla son sıralarda olan bir takımız. En az gol atan en çok gol yiyen takımlarından biriydik. Bugünkü oyun ilk devre rüzgarında aleyhimize olduğu bölümde zaman zaman kanatları kullandığımız Topa sahip olan bir takım olan görüntü verdik. İlk devre itibarıyla çok fazla pozisyon verdiğimizi söyleyemeyiz. İki oyuncu değişikliği yaptık. Biraz daha önde baskı yapmayı düşündük. Kanatları etkili kullanmaya başladık. İkinci devre topa sahip olan baskı kuran kanatları kuran 1-0 geriye düşmesine rağmen vazgeçmeyen oyunu bırakmayan bir oyuncu topluluğu gördük. Geriye düştükten sonra kazanmak çok önemliydi” diye konuştu. (İHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası