Ege Postası
Geri

Hasan Şaş ve Ümit Davala, Terim’in tanıklığını yaptı

Galatasaray Futbol Kulübü’nün yardımcı antrenörlerinden Hasan Şaş ve Ümit Davala bugün Antalya Adliyesi’nde Fatih Terim’e açılan davada tanıklık yaptı. Medical Park Antalyaspor- Galatasaray arasında 21 Ekim 2011’de oynanan maçta bayan...
Hasan Şaş ve Ümit Davala, Terim’in tanıklığını yaptı
Haberler / Spor
22 Nisan 2013 Pazartesi 14:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Galatasaray Futbol Kulübü’nün yardımcı antrenörlerinden Hasan Şaş ve Ümit Davala bugün Antalya Adliyesi’nde Fatih Terim’e açılan davada tanıklık yaptı.

Medical Park Antalyaspor- Galatasaray arasında 21 Ekim 2011’de oynanan maçta bayan taraftar Mürüvet Karaboğa kendisine küfür ettiği iddiasıyla Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’e ertesi dava açmış, ünlü teknik direktör hakkında 6 aydan 4 yıla kadar hapis cezası ve 100 bin liralık manevi tazminat istemleri talep edilmişti. Antalya 7. Asliye Hukuk Mahkemesi'nde görülen davanın bugünkü duruşmasına Galatasaray’ın yardımcı antrenörlerinden Hasan Şaş ve Ümit Davala, Terim’in tanığı olarak katıldı. Adliye çıkışında basına açıklama yapmayan Şaş ve Davala’nın adına Av. Rezan Epözdemir demeç verdi. Bilinçli olarak bir kamuoyu oluşturulduğuna değinen Epözdemir, müştekinin(davacı) kendisini Fatih Terim aracılığıyla meşhur etmeye çalıştığını iddia etti. Yargılamanın devam ettiğini kaydeden Epözdemir, olayla ilgili bütün sorumlular hakkında adli yollara başvuracaklarını bildirdi.
    3 Temmuz’a ertelenen duruşmanın ardından adliyeden çıkan Hasan Şaş ve Ümit Davala, adliye önünde bir süre araçlarını bekledi. Bekleme esnasında vatandaşlardan yoğun ilgi gören Şaş ve Davala ikilisi daha sonra adliye önünden ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası