Ege Postası
Geri

Haspolat’tan hizmet isyanı: Bayraklı halkı tuvalet istiyor!

İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Bayraklı Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi Çağlar Haspolat ilçe halkının hizmet isyanını gündeme taşıdı. Büyükşehir Belediyesi’nin Ekrem Akurgal Rekreasyon Alanı’ndaki eksikleri gidermesini isteyen Haspolat, halkın tuvalet taleplerine yanıt verilmesini istedi. Haspolat’tan hizmet isyanı:
Haspolat’tan hizmet isyanı: Bayraklı halkı tuvalet istiyor!
Haberler / Yerel Yönetimler
2 Haziran 2016 Perşembe 14:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Bayraklı’da üç ayrı mahalleye hizmet veren Ekrem Akurgal Rekreayon Alanı’nda halkın tuvalet talepleri AK Parti’li Meclis Üyesi Çağlar Haspolat tarafından bir kez daha gündeme taşındı.

Önceki yıl İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin milyonlarca liralık yatırımla hayata geçirdiği ve kentin ender yeşil alanlarından olan, 75’inci Yıl, Cengizhan ve Alparslan Mahallesi’nin kesişimindeki Ekrem Akurgal Rekreayon Alanı’ndaki tuvalet eksikliği halkı isyan ettirdi. Konuyla ilgili sayısız şikayet aldıklarını dile getiren ve vatandaşların bu yöndeki taleplerini gündeme taşıyan AK Parti’li Meclis Üyesi Çağlar Haspolat, İzmir Büyükşehir Belediyesi’ni göreve davet etti ve “Büyükşehir Belediyesi burada onca para harcayarak çok güzel devasa bir tesis inşa etti. Ancak önceki yıllarda hizmete açılan bu tesisin halen daha giderilemeyen eksikleri var. Vatandaşların şikayetleri sonrasında bu durumu kamuoyunun dikkatine sunmak istiyoruz. Burası çocukların, gençlerin, ailelerin, yaşlıların faydalandığı ve hafta sonunda yoğun olan bir yer. Aileler buraya gelip piknik yapıyor, çocuklar vakit geçiriyor. Ama ne yazık ki, hafta sonlarında bir tuvalet sıkıntısı yaşanıyor. Tesis içerisinde tuvalet ve lavabo sadece spor salonu ve dersliklerin bulunduğu idari binalarda var. Ancak bunlar da Cumartesi ve Pazar günleri kapalı olduğundan vatandaşlar tuvaletini yapacak yer bulamıyor. Sadece tuvalet değil, parka insanların su içebilecekleri bir çeşme bile koyulmamış. Ortada bir sıkıntı var. Halk bu eksikliğin bir an önce giderilmesini talep ediyor ama belediyenin bu yönde bir icraatı yok. Madem böyle bir tesis yaptınız doğru düzgün yapın. Bayraklı sakinleri eksik hizmet karşısında belediyeye tepkili. Tesis yarım yamalak yapılmış. Tuvalet için evine gidip gelmek istemeyen kimseler ihtiyaçlarını parkta gideriyor. Önümüzde yaz ayları var, bu şikayetler katlanarak artacak. Halkımızın faydalanabileceği böylesine güzel bir yerde bu durum kabul edilemez bir sorundur. Burası İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yetkisinde bir tesistir. Bornova’da Aşık Veysel Rekreayon Alanı’nda üç ayrı tuvalet var. Neden aynısı buraya da yapılmıyo? Sonuçta bu acil bir ihtiyaçtır” dedi. 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası