Ege Postası
Geri

Hasta rölündeki dilenci sağlam çıktı

Bursa'nın İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hasta rolü yaparak dilenen bir kişiye müdahale etti. Usta oyuncular gibi rol yaparak vatandaşların duygularını sömüren şahsın herhangi bir rahatsızlığı olmadığı belirlenirken...
Hasta rölündeki dilenci sağlam çıktı
Haberler / Güncel
21 Eylül 2013 Cumartesi 13:22
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın İnegöl Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, hasta rolü yaparak dilenen bir kişiye müdahale etti. Usta oyuncular gibi rol yaparak vatandaşların duygularını sömüren şahsın herhangi bir rahatsızlığı olmadığı belirlenirken üzerinden yüklü miktarda para çıkması dikkat çekti.

Zabıta ekipleri, Kemalpaşa Mahallesi Mahmut Esatbey Caddesi'nde saçlarını ve kaşlarını kazıtıp maske takarak kendini lösemi hastası olarak gösteren şahsın üst aramasında, şehre yeni gelmesine rağmen 150 lira kadar para tespit etti. Kendini ortaokul öğrencisi gibi gösteren şahsın evli ve dört çocuklu olduğu, ölmüş babasının raporlarıyla sokak sokak dolaşarak dilendiği belirlendi. Şahsa Kabahatler Kanunu'nun 33. maddesine göre cezai işlem yapılarak, üzerindeki paraya encümen kararıyla el koyuldu.

Konuyla ilgili bir açıklama yapan İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen, vatandaşların manevi duyguları istismar eden bu tür insanlara prim vermemesini, karşılaşmaları halinde 153 Alo Zabıta veya 185 Hizmet Masası hatlarına bildirmelerini istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası