Ege Postası
Geri

Hatay MKÜ'nün ilk doktorları mezun oldu

Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi ilk mezunlarını verdi. Tıp Fakültesi'nde öğrenim gören 37 öğrenci gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle doktorluğa ilk adımı attı. Mezuniyet töreninde konuşan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi...
Hatay MKÜ'nün ilk doktorları mezun oldu
Haberler / Güncel
1 Temmuz 2013 Pazartesi 12:59
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi ilk mezunlarını verdi. Tıp Fakültesi'nde öğrenim gören 37 öğrenci gerçekleştirilen mezuniyet töreniyle doktorluğa ilk adımı attı.

Mezuniyet töreninde konuşan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Rektörü Hüsnü Salih Güder, mezun olan öğrencilere seslenerek "Yaşam uzun sıkıntılarla dolu ve bundan sonra sizleri bazı mesleki zorluklar bekleyebilir. Ancak MKÜ den aldığınız eğitimle görev yapacağınız yerlerde başarılı olacağınıza yürekten selim kalple inanıyorum “dedi.
İnsan odaklı hizmet etme öğüdü veren Güder, "Topluma hizmet edeceğinizden ve insan odaklı hizmet vermeyi öğrendiğinizden hiç şüphem yok. Adını Hatay cumhuriyeti kurucularından alan tıp fakültemizin siz değerli öğrencileri yetiştirmesi bizlere gurur veriyor ve beraberinde tüm akademik ve idari kadrolarımızın azimli ve kararlı çalışmalar neticesinde Türkiye’deki 12 tıp fakültesi arasına girmeyi başarmamız onur vericidir" ifadelerini kullandı.
Rektör Güder, mezun olan öğrencilerin diplomalarında diploma eki (DE) etiketinin yer alacağını müjdeleyerek fakültenin akreditasyon kademelerini de hızla tamamlayacağını ve akredite tıp fakülteleri arasında yer alacağını da sözlerine ekledi.

Törende fakülte mezunları mezunları Hipokrat Yemini etti. Dönem birincisi ve derece yapan öğrencilere protokol tarafından diplomaları verildi. Pasta kesimi, plaket ve hediye takdiminden sonra kepler havaya atıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası