Ege Postası
Geri

Hataylı mülki amirler, Jandarma Albay Başoğlu ile vedalaştı

Hatay'daki görev süresi dolan ve İzmir Foça'ya tayini çıkan Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu onuruna veda yemeği düzenlendi.Veda yemeğinde konuşan Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, illerin ve ülkelerin topyekün olarak daha güzele...
Hataylı mülki amirler, Jandarma Albay Başoğlu ile vedalaştı
Haberler / Genel
8 Temmuz 2013 Pazartesi 11:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hatay'daki görev süresi dolan ve İzmir Foça'ya tayini çıkan Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu onuruna veda yemeği düzenlendi.

Veda yemeğinde konuşan Vali Mehmet Celalettin Lekesiz, illerin ve ülkelerin topyekün olarak daha güzele ve iyiye gitmesinin huzur ve güven ortamına bağlı olduğunu da vurgulayarak, “Huzur ve güven ortamının olmadığı yerde diğer gelişmelerden söz edebilmek zor.” dedi.
Huzur ve güven ortamının; demokratik gelişme, demokrasinin standartlarının yükselmesi, sosyal-ekonomik kalkınmanın daha ileri düzeylere gelebilmesi, insan hak ve özgürlüklerinin daha iyi noktalara taşınması gibi pek çok pozitif gelişmenin olmazsa olmaz şartı olduğunu dile getiren Vali Lekesiz, “Bu huzur ve güven ortamı bir anlamda sağlam zemin görevi görür. Diğer tüm değerler ve güzellikler bunun üzerine inşa edilir.” diye konuştu.

Hatay’ın, çalışma zevki, lezzeti ve heyecanı yüksek bir il olduğunu ifade eden Lekesiz şunları söyledi: “Arkadaşımız her türlü gelişmenin zemini olan huzur ve güven ortamının gelişmesi için, vatandaşımızın esenlik ortamında yaşayabilmesi için, bir taraftan kanunlardan aldığı güçle, diğer taraftan halkımızdan aldığı destekle çok büyük fedakarlıklarla, insanüstü bir anlayışla görev yaptı. Emniyet teşkilatımızla beraber ilimizi ve ülkemizi üzecek pek çok olayın ortaya çıkmasına engel olmuşlardır. Çok büyük fedakarlıklarla icra ettiği görevlerden dolayı kendisine ve ona sabır ve anlayışlarıyla destek olan eşine, çocuklarına teşekkür ederim.” dedi.

İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Mustafa Başoğlu da geceyi hazırlayan Vali Lekesiz’e teşekkür ederek, “Hatay’da iki yıldır birlikte çalıştık. Burası bizim için oldukça sıcak, koordineli bir görev yeri oldu. Burada zor ama çok güzel ve anlamlı günler geçirdik, birçok duyguyu birlikte yaşadık, sevindik üzüldük ama güzel sonuçlar aldık. Meslek hayatımda tatmin seviyesi en yüksek olan il burası oldu. Gönlüm hep burada olacak.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından Vali Lekesiz, Jandarma Albay Mustafa Başoğlu'na plaket verdi. Geceye Garnizon Komutanı Kurmay Albay Hasan Polat, Antakya Belediye Başkanı Lütfü Savaş, Mustafa Kemal Üniversitesi (MKÜ) Rektörü Prof. Dr. H. Salih Güder, Emniyet Müdürü Ragıp Kılıç ile protokol eşleri katıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası