Ege Postası
Geri

Haydi Buca Haydi, tam zamanı şimdi!

Bucaspor süqer lig yolunda kritik virajda. Deplasmanda Konya Torkuspor'u 1-0 yenerek rövanş için büyük avantaj elde Buca zorlu rakibiyle bugün bir kez daha karşı karşıya geliyor. TRT Spor'dan naklen yayınlanacak olan maç saat 21.45'te başlayacak
Haydi Buca Haydi, tam zamanı şimdi!
Haberler / Spor
23 Mayıs 2013 Perşembe 09:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- PTT 1. Lig'de Play-Off yarı final ilk maçını 1-0 kazanan Bucaspor, bugün taraftarının huzurunda Torku Konyaspor karşısına çıkacak. Buca Arena Stadı'nda saat 21.45'te başlayacak maçı hakem Halis Özkahya yönetecek, karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak. Torku Konya maçında kasığından sakatlanan orta sahanın önemli ismi İrfan forma giyemeyecek. Okan'ın durumu ise maç saatinde belli olacak. Sarı-lacivertli ekipte kadro dışı kalan Efe'nin yanısıra sakatlığı süren Burak Ayaz oynamayacak. Teknik Direktör Sait Karafırtınalar, finale adlarını yazdırmak istediklerini söyledi. İlk maçı 1-0 kazanmalarına rağmen karşılaşmaya 0-0 gibi başlayacaklarını belirten Karafırtınalar, "Rakibimiz bütün kozlarını kullanacak. Ama gülen yine biz olacağız" dedi.

BÜTÜN BİLETLER TÜKENDİ
Bucaspor taraftarı karşılaşmaya büyük ilgi gösterdi. Maçın bilet fiyatları kale arkası 5, maraton ve balkon 10, kapalı tribün 15 liradan satışa çıkmıştı. Yönetimin sattışa çıkardığı 6 bin biletten tamamının satıldığı açıklandı. Sezon içinde kombine kart alanların kritik maça girecekleri de belirtildi. Bu arada BUCAFANCLUB yönetimi, İzmirlilerin destek vermesi için çağrıda bulundu. Yapılan açıklamada desteğin sadece Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'la sınırlı kalmaması gerektiği belirterek, İzmirli tüm milletvekilleri maça davet edildi.

BAŞARILARIYLA GURUR DUYDUK
Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, T.Konyaspor maçı öncesi yönetim, teknik heyet ve futbolculara Buca Gölet'te moral yemeği verdi. Bucaspor'un yoluna devam edeceğini, Süper Lig'e çıkacağını belirten Tatı, oyunculardan şampiyonluk sözü aldı. Tatı, "Bu sezon Bucaspor ligde büyük işler yaptı. Başarılarıyla gurur duyduk. Şimdi Süper Lig'e çıkmak ve Buca'nın yüzünü güldürmek için son 180 dakika kaldı. Futbolculara güveniyoruz. Bucaspor, Süper Lig'i hakediyor. Sizlerin her zaman yanınızdayız" dedi.

MAÇ MECLİS'TE DEĞİL SAHADA!
Bu arada AKP İzmir Milletvekili Rifat Sait, Bucaspor'un deplasmanda T.Konyaspor'u 1-0 yendiği maçın ardından Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Konya Milletvekili Mustafa Kalaycı'nın, Bucaspor'un başargölgelemeye çalşmasıyla birlikte Gençlik ve Spor BakanSuat Kç tarafcevaplandistemiyle Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanl(TBMM) bir soru önergesi vermesine tepki gösterdi. Konyaspor'un yenilmesi için hakem tarafından ne gerekiyorsa resmen yapıldığını iddia eden Kalaycı'nın maçın hakemlerine, Bucaspor'a ve İzmir'e hakaret ettiğini belirten Sait, "Böyle bir çirkin iddiayı asla kabul etmiyoruz. Bucaspor, şerefiyle ve hakkıyla maçı kazandı. Bu maç mecliste değil sahada oynanacak" diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası