Ege Postası
Geri

Sarı lacivertli takımı taşıyan otobüs stattan ayrıldı

Türkiye Kupası maçının ardından takımlar Ankara 19 Mayıs Stadı’ndan ayrıldı. İlk olarak Trabzonspor kafilesini taşıyan otobüs stattan ayrıldı. Kutlamaların ardından ise Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs Esenboğa Havaalanı’na...
Sarı lacivertli takımı taşıyan otobüs stattan ayrıldı
Haberler / Spor
23 Mayıs 2013 Perşembe 00:38
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye Kupası maçının ardından takımlar Ankara 19 Mayıs Stadı’ndan ayrıldı. İlk olarak Trabzonspor kafilesini taşıyan otobüs stattan ayrıldı. Kutlamaların ardından ise Fenerbahçe kafilesini taşıyan otobüs Esenboğa Havaalanı’na doğru yola çıktı.

Ankara’daki Türkiye Kupası maçının ardından takımlar bir bir stattan ayrıldı. Trabzonspor stattan ayrılan ilk takım oldu. Trabzonspor’u 1-0 yenerek 51. Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Fenerbahçe de kupa merasiminin ardından stattan ayrıldı.

Fenerbahçeli futbolcular takım otobüsüne binerken taraftarların sevgi gösterileri ile karşılandı. Fenerbahçe takım otobüsü yoğun güvenlik önlemleri eşliğinde İstanbul’a gitmek üzere Esenboğa Havaalanı’na doğru yola çıktı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası