Ege Postası
Geri

Hayırsever başkanın doktor isyanı

İzmir'in Çeşme ilçesinde 1994-1999 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Nuri Ertan, Dalyan Mahallesi'nde yaptırıp devlete bağışladığı Çeşme 3 Nolu Elif Şişmanoğlu Aile Sağlığı Merkezi'nde henüz bir doktor görevlendirilmemesine tepki gösterdi. 
Hayırsever başkanın doktor isyanı
Haberler / İzmir
28 Eylül 2016 Çarşamba 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Çeşme'de hayırsever Hayriye Ertan ve eski belediye başkanı Nuri Ertan tarafından, küçük yaşta kaybettikleri torunları anısına yaptırılan Çeşme 3 Nolu Elif Şişmanoğlu Aile Sağlığı Merkezi, 13 Ağustos 2016 tarihinde, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, CHP İzmir Milletvekili Ali Yiğit, İzmir Valisi Erol Ayyıldız, Çeşme Kaymakamı Mustafa Erkayıran, CHP'li Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla açıldı. Merkezin açıldığı tarihten bu yana doktorsuz olduğunu belirten Nuri Ertan, Facebook hesabından duruma tepki gösterdi. Ertan paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Milletten ve tabii Dalyan'daki insanlarımızdan özür diliyorum. Dalyan'da inşaa edip devlete hediye ettiğimiz sağlık evi maalesef 2 aydır doktorsuz. Devlet çok duyarsız. Neymiş, kura çekilecekmiş. Acaba Kaymakam buraya görevli bir doktor atanması için baskı yapamaz mıyd? İstese yapardı. Yazık emeklerimize, söyleyecek başka bir şey yok maalesef. Aynı binada devletin sağlık bürokratları yaşıyor. Acaba vicdan yönünden gelip hasta bakamazlar m? İsterse bakar tabii, isterse. Sizden özür diliyorum. Kalın sağlıcakla." (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası