Ege Postası
Geri

Heılbronn'da Anadolu rüzgarı esecek

Almanya'nın Heilbronn şehrinde ilk kez düzenlenecek olan "Türkei Festival’" için geri sayım başladı. 7-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalde Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtılacak.Almanya ve Türkiye'deki...
Heılbronn'da Anadolu rüzgarı esecek
Haberler / Genel
28 Mayıs 2013 Salı 18:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Almanya'nın Heilbronn şehrinde ilk kez düzenlenecek olan "Türkei Festival’" için geri sayım başladı. 7-9 Haziran tarihlerinde gerçekleştirilecek festivalde Türkiye’nin tarihi ve kültürel zenginlikleri tanıtılacak.

Almanya ve Türkiye'deki farklı kültürleri tanıma ve iki ülke halkları arasındaki dostluk ilişkilerini geliştirmek amacı ile üç gün boyunca devam edecek olan etkinlikte kurulacak stantlarda kültür, sanat, müzik, yöresel halk oyunları, el sanatları, ebru, kaligrafi, cam işleme sanatı ve Türk mutfağının birbirinden lezzetli yemekleri tanıtılacak.

Ayasofya Camii, Sümela Manastırı, Efes antik kenti gibi minyatürü yapılan tarihi eserler ile hem Türk insanını sahip olduğu zenginlikler tanıtılacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası