Ege Postası
Geri

Hırsızdan, polise telefon: İstanbul'dayım, gelip teslim olacağım

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’ndeki bir hırsızlık olayına karışan kiralık otomobili tespit etti. Aracın kiralandığı şirket sahibinin telefonla ulaştığı genç, polisleri arayarak,...
Hırsızdan, polise telefon: İstanbul'dayım, gelip teslim olacağım
Haberler / Güncel
27 Nisan 2013 Cumartesi 13:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’ndeki bir hırsızlık olayına karışan kiralık otomobili tespit etti. Aracın kiralandığı şirket sahibinin telefonla ulaştığı genç, polisleri arayarak, "Beni arıyormuşsunuz, şu anda İstanbul'dayım, olayı arkadaşlarla birlikte gerçekleştirdik, gelince teslim olacağım" dedi. Aracı kiralayan genç ve hırsızlık olayına karışan 2 kişi çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Nilüfer ilçesi Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü’ndeki bir işyerine giren kimliği belirsiz zanlılar, dizüstü bilgisayar ve bir adet yazıcıyı çalıp kaçtı. İşyeri sahibinin müracaatı üzerine Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, çevredeki işyerlerindeki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Hırsızlık zanlılarının kullandığı aracın plakasını görüntülerden tespit eden polis ekipleri, aracın Yalova’dan bir şirketten kiralandığını belirledi.

BENİ ARIYORMUŞSUNUZ HAYIRDIR'
Yalova Emniyet Müdürlüğü ile irtibata geçen ekipler, aracın kiralandığı şirketi de bilgilendirdi. Şirket yetkilisinin telefonla ulaştığı Volkan K., aracın kendisinde olduğunu doğruladı. Bir süre sonra Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerine telefonla ulaşan Volkan K., "Beni arıyormuşsunuz, hayırdır'" dedi. Ekipler, "Yalova'dan senin kiraladığın bir araç Bursa'da hırsızlık olayına karıştı. Araç sende miydi, başkasında mıydı'" dedi. Aracın kendisinde olduğunu belirten zanlı suçunu itiraf etti. Telefondaki polislere, "Şu anda İstanbul'dayım. Doğrudur, araç bendeydi. Olayı arkadaşlarımla birlikte gerçekleştirdim. Gelince teslim olacağım" dedi.

İstanbul'dan dönen Volkan K. (32), olaya karıştıkları ileri sürülen arkadaşları İbrahim U. (32) ve Halil Y. (40) ile birlikte Bursa Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim oldu. Zanlılar, çaldıkları malzemeleri de polise teslim etti. Polise ifade veren ve sabıkalı olduğu öğrenilen Volkan K., "Bir arakdaşımız Üniversite kampüsünde çalışıyordu. Birlikte olayı gerçekleştirdik" dedi. Sorgulamalarının ardından adliyeye sevkedilen zanlılar tutuklanarak cezaevine konuldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası