Ege Postası
Geri

Hırsızlarla başedemeyince dükkanı taşımak zorunda kaldı

Ordu’´da hırsızlar market sahibini mekanından etti. Ordu merkez Şirinevler Mahallesinde market işleten Adem Irız,bir ay içerisinde iki kez soyulunca çareyi dükkanını taşımakta buldu. İşyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde...
Hırsızlarla başedemeyince dükkanı taşımak zorunda kaldı
Haberler / Genel
25 Haziran 2013 Salı 12:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ordu’´da hırsızlar market sahibini mekanından etti. Ordu merkez Şirinevler Mahallesinde market işleten Adem Irız,bir ay içerisinde iki kez soyulunca çareyi dükkanını taşımakta buldu.

İşyerinin güvenlik kameralarına yansıyan görüntülerde kafasına geçirdiği atletiyle yüzünü saklayan hırsız, 7 bin lira değerinde sigaraları çalarak kayıplara karışıyor. İkinci soygunda ise markette güvenlik kameralarının kayıtlarının bulunduğu bilgisayar ve kasasını da çalan hırsızlar işyeri sahibini canından bezdiriyor.

Bir ay içerisinde iki kez soyulan market sahibi Adem Irız, zararının 20 bin lira olduğunu ve çareyi taşınmakta bulduğunu söyledi. "Ben her türlü tedbiri aldım. Arkadan havalandırmadan girdiler oraya demir yaptırdım. Bu sefer önden girdiler kiliti kestiler, kameralarımı kayıt cihazımı götürdüler. Yine elde birşey edemedim. Bana bu iki soygun olayı 20 bin liraya mal oldu. Ben de orayla başedemediğim için artık yeni yerime taşınmak zorunda kaldım." dedi.

Yeni taşındığı dükkanına kurduğu kamera ve alarm sistemi ile hırsızlara karşı önlemlerini arttıran esnaf, "Eğer burada bir soygun daha olursa herhalde bu memleketi terketmek zorunda kalırım, başka da yapacak birşey yok." şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası