Ege Postası
Geri

Hırsızlık şüphelisi bu defa kaçamadı

MUĞLA’nın Marmarsi İlçesi’nde, yolda yürürken iterek düşürdüğü kadının çantasını çalan 18 yaşındaki garson R.D. suçüstü yakalanıp, tutuklandı. R.D.’nin parmak izinin geçen şubat ayında Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın sahibi olduğu otelden yapılan hırsızlık olayında alınan parmak iziyle uyuştuğu da belirlendi.
Hırsızlık şüphelisi bu defa kaçamadı
Haberler / Ege
25 Mart 2013 Pazartesi 12:25
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 MUĞLA - Geçen cumartesi günü saat 22.00 sıralarında, Marmaris’in en işlek yerlerinden biri olan Kemeraltı Mahallesi’ndeki 'Kültür ve Sanat Sokağı' olarak bilinen 95 Sokak’ta kızıyla birlikte yürüyen 48 yaşındaki Nevin Ergün, arkasından yaklaşan R.D., tarafından itildi. Neye uğrağını şaşıran Ergün, çevredekilerin şaşkın bakışları arasında yere düştü. Kol ve bacağından hafif yaralanan Nevin Ergün'ün omzundaki, içinde bir miktar para ve kredi kartı olan çantasını asılarak alan R.D., kaçmaya başladı. Ergün ve kızının bağırmaları üzerine sokak başındaki sivil polis ekipleri, R.D.’nin peşine düştü. Yaklaşık yarım saat süren kovalamacının ardından 18 ayrı hırsızlık suçundan kaydı bulunan, sara hastası R.D., çaldığı çanta ile yakalandı. Ergün, Marmaris İlçe Emniyet Müdürlüğü’nde yapılan yüzleştirmede R.D.’yi teşhis edip, şikayetçi oldu. 8 yıldır turizm sezonunda turistik yerlerde garsonluk yapan R.D.’nin geçen 15 Mart’ta Diyarbakır’dan Marmaris’teki bir restorana çalışmak için geldiği öğrenildi.


OTELDEKİ HIRSIZLIKTA PARMAK İZİ VAR

Soruşturmayı derinleştiren polis, R.D.’nin parmak izinin Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazıcı’nın sahibi olduğu Marmaris’teki 5 yıldızlı bir otelden, geçen 13 Şubat’ta, 4’ü 66, 1’i de 102 ekran toplam 5 LCD televizyonun çalınması olayındakiyle uyuştuğunu belirledi. Polis, R.D.’nin o tarihte otel çevresinde ve Marmaris’te olup, olmadığının tespiti için Mobese kamerası kayıtlarını da incelemeye aldı.

Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen R.D., mahkemece tutuklandı.(DHA)

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası