Ege Postası
Geri

THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, Kula’yı ziyaret etti

TÜRK Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, Manisa’nın Kula İlçesi’ni ziyaret etti.
THY Yönetim Kurulu Başkanı Topçu, Kula’yı ziyaret etti
Haberler / Ege
25 Mart 2013 Pazartesi 12:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 MANİSA - Uluslararası Mesir Festivali çerçevesinde dün Manisa'ya gelen THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, THY Yönetim Kurulu Başkanvekili Prof. Dr. Celal Şanlı ve Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Arif Koşar, turizmde marka kent olma yolunda ilerleyen Kula’yı Belediye Başkanı Selim Aşkın ile gezerek tarihi evler ve sokaklarda yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Hamdi Topçu, Kula'nın son zamanlarda turizm alanında yaptığı çalışmalar ve tanıtımlarla ön plana çıkmaya başladığını, bu çerçevede ilçeyi ziyaret ederek bu açık hava müzesini yerinde görmek istediklerini söyledi. Türkiye'de korunan tarihi kent dokusu açısından Kula'nın özel bir yeri olduğunu vurgulayan Topçu, Kula Belediye Başkanı AK Parti'li Selim Aşkın'ı tarihi dokunun korunması ve turizme kazandırılması adına yaptığı çalışmalardan dolayı kutladı. Hamdi Topçu, 'Beşi Bir Yerde Turizm' sloganı ile yola çıkan ilçeyi THY olarak destekleyeceklerini ve tanıtımına katkı vereceklerini söyledi.


Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın da ilçenin turizmde marka kent olması için THY’nin vereceği bu desteğin kendilerini çok mutlu ettiğini belirtti. Kula'nın bölgesel kalkınmasının turizmden geçtiğini kaydeden Aşkın, istenilen noktaya gelinmesi için tüm kamu kurum ve kuruluşları, özel şirket temsilcilikleri ve Sivil Toplum Örgütlerinin işbirliği yapması gerektiğini ifade etti.

Türk Evi'nde çay molası veren Hamdi Topçu’ya başkan Aşkın tarafından Yunus Emre heykeli ile tarihi Kula evi maketi hediye edildi.(DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası