Ege Postası
Geri

Hırsızlık zanlısı kardeşler son işlerinde yakayı ele verdi

Ümraniye’de çok sayıda ev ve işyerinde birçok hırsızlık olayına karışan iki kardeş, karıştıkları son hırsızlık olayında çaldıkları eşyalar ile birlikte yakalandı. Yaklaşık 50 bin liralık malzeme ile yakalanan zanlılar, kendilerini...
Hırsızlık zanlısı kardeşler son işlerinde yakayı ele verdi
Haberler / Güncel
9 Kasım 2013 Cumartesi 09:20
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ümraniye’de çok sayıda ev ve işyerinde birçok hırsızlık olayına karışan iki kardeş, karıştıkları son hırsızlık olayında çaldıkları eşyalar ile birlikte yakalandı. Yaklaşık 50 bin liralık malzeme ile yakalanan zanlılar, kendilerini görüntüleyen basın mensuplarına tekme atarak tepki gösterdi.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Güven Timleri Şube Müdürlüğü Ümraniye ekipleri, ilçe ve çevresinde esnafın korkulu rüyası haline gelen ve birçok ev ve iş yerini soydukları iddia edilen hırsızlık zanlısı 2 şüpheli kardeşi yakalayarak gözaltına aldı. Son olarak Dudullu’da bir mağazadan çok sayıda LCD televizyon, cep telefonu ile araç navigasyonu ve oto teybi çalan Nesih A. ile kardeşi Yılmaz A., bir ay süren takibin ardından üzerlerinde taşıdıkları ruhsatsız tabanca ile birlikte Güven Timleri tarafından düzenlenen operasyonla yakalandı.

Akşam saatlerinde sağlık kontrolüne çıkarılan zanlılar, kendilerini görüntülemeye çalışan basın mensuplarına tekme atarak tepki gösterdi. Operasyon sırasında çaldıkları 49 parça eşya ve ruhsatsız tabanca ile bu silaha ait 8 adet mermiyle birlikte gözaltına alınan iki kardeşin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Zanlıların, daha önceden benzer suçlardan 40'ın üzerinde dosyasının bulunduğu ve başka illerde de hırsızlık olaylarına karıştıkları öğrenildi.



YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası