Ege Postası
Geri

Hisarcıklıoğlu: 'Gül’ün partisi' haberi senaryo

Günlük bir gazetede yer alan ‘Gül’ün Partisi Hazır. Yeni Partinin Lideri Rifat Hisarcıklıoğlu Olacak’ haberine bir cevap da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan geldi. Haberin gerçek dışı olduğunu...
Hisarcıklıoğlu: 'Gül’ün partisi' haberi senaryo
Haberler / Politika
6 Temmuz 2013 Cumartesi 14:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Günlük bir gazetede yer alan ‘Gül’ün Partisi Hazır. Yeni Partinin Lideri Rifat Hisarcıklıoğlu Olacak’ haberine bir cevap da Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’ndan geldi.
Haberin gerçek dışı olduğunu vurgulayan TOBB Başkanı, “Tamamen hayal ürünü ve uydurma bir senaryo.” ifadesini kullandı.

İsminin bir siyasi parti kurma iddiasıyla gündeme gelmesinden büyük üzüntü duyduğunu dile getiren Rıfat Hisarcıklıoğlu, “Bu haberi, şiddetle ve esefle kınıyorum. Son günlerde ülkemiz siyasetine meşru olmayan yollardan yön verme çabalarına, Türk özel sektörünün çatı kuruluşu TOBB'un ve Başkanı olarak şahsımın dahil edilmesini amaçlayan düzmece senaryolara karşı dikkatli olunmalıdır. TOBB Başkanı seçildiğim 2001 yılından itibaren hep şunu söylüyorum; Bizim siyasetimiz iş aleminin sorunlarını çözmektir. Yani ekonomi siyasetidir. Benim temsil ettiğim makam, her türlü siyasi düşüncedeki insanın yer aldığı iş aleminin sorunlarını, hükümetlerimizle, karar alıcılarla ve siyasetçilerimizle istişare ederek çözmektir. Bunun dışında ne dün, ne de bugün hiçbir arzum olmamıştır. Bu tür haberler, tamamen hayal mahsulüdür.” dedi.

Yaptığı yazılı açıklama için söz konusu haberi kınayan Hisarcıklıoğlu, “Bu tür art niyetli ve gerçek dışı haberlere karşı, yargı yolu saklı kalmak kaydıyla, TOBB ve şahsım üzerinden siyaset yapma arzusunda olan bu çevreleri uyardığımı kamuoyunun bilgilerine saygılarımla sunuyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası