Ege Postası
Geri

Hollanda’dan Sivas'a bir TIR dolusu akülü araç gönderildi

Hollanda Sivaslılar Platformu engelli vatandaşlar için temin ettiği bir TIR dolusu akülü tekerlekli sandalye Türkiye’ye gönderildi.Engellilerin hayatını kolaylaştıracak araçların ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılacağını belirten Hollanda...
Hollanda’dan Sivas'a bir TIR dolusu akülü araç gönderildi
Haberler / Genel
5 Haziran 2013 Çarşamba 14:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Hollanda Sivaslılar Platformu engelli vatandaşlar için temin ettiği bir TIR dolusu akülü tekerlekli sandalye Türkiye’ye gönderildi.

Engellilerin hayatını kolaylaştıracak araçların ihtiyacı olan vatandaşlara dağıtılacağını belirten Hollanda Sivaslılar Platformu Sosyal Faaliyetler Koordinatörü Sami Üşenti, "Amacımız, engelli insanlarımızın da rahatça toplum içine çıkıp, yaşamlarını idame ettirmelerini sağlamaktır." dedi. Üşenti, kampanyaya maddi ve manevi destek veren vatandaşlarımıza teşekkür etti.

Sami Üşenti, Hollanda'dan gelen araç, gereç ve malzemeyi; sağlık raporuna sahip olan vatandaşlara ulaştıracaklarını açıkladı.


YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası