Ege Postası
Geri

Hollandalı eğitim grubu Bursa Kent Müzesi'ne hayran kaldı

Bursa Tuhafiyeciler ve Benzerleri Odası'na çalışma ziyaretinde bulunmak üzere kente gelen Hollanda Arnhem, Rijn IJssel Koleji yetkilileri, gezdikleri Kent Müzesine hayran kaldı.Arnhem Rijn IJssel adlı kolejin yürüttüğü Avrupa Birliği Hayat...
Hollandalı eğitim grubu Bursa Kent Müzesi'ne hayran kaldı
Haberler / Genel
19 Nisan 2013 Cuma 11:11
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa Tuhafiyeciler ve Benzerleri Odası'na çalışma ziyaretinde bulunmak üzere kente gelen Hollanda Arnhem, Rijn IJssel Koleji yetkilileri, gezdikleri Kent Müzesine hayran kaldı.

Arnhem Rijn IJssel adlı kolejin yürüttüğü Avrupa Birliği Hayat Boyu Öğrenme Programı Leonardo da Vinci VETPRO Hareketlilik Projesi, ‘Kültürlerarası Girişimcilik’ kapsamında gerçekleştirildi. Proje, Türk kökenli Hollandalı gençlerin girişimci niteliklerinin artırılması için yöntemler geliştirilmesine katkı sağlamak amacıyla geliştirildi. Ziyaretçi grubu, okulun 9 eğitmeni ve 2 Türk-Hollanda Ticaret Odası üyesi Türk girişimci ile toplam 11 kişiden oluşuyor.

Grup, ilgili tarihler arasında Bursa Valiliği AB Dış İlişkiler Koordinasyon Merkezi, Bursa Yıldırım Belediyesi, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği, Bursa Tuhafiyeciler ve Benzerleri Odası, KOSGEB, DOSABSIAD, BUTGEM, Bursa Olgunlaşma Enstitüsü, Bursa Yıldırım IMKB Kız Meslek Lisesi ziyaretlerinde bulundu. Bursa Tuhafiyeciler ve Benzerleri Odası, DOSABSIAD, BUTGEM ve meslek okulu ziyaretlerinde ortak projeler geliştirilmesi üzerinde görüşüldü. Bunun yanında küçük ve büyük ölçekli tekstil işletmeleri ziyaret eden grup, Kapalıçarşı’yı da gezdi.

Çalışma süresince kültürel geziler kapsamında Bursa Ulucami, Kent Müzesi Hanlar Bölgesi ve İznik ziyaret edildi. Kent Müzesi'ni de ziyaret eden grup, özellikle kültürel zenginliklere hayran kaldı. İpek üretimini ilgi ile izleyen Hollandalı grup, eski araçların bulunduğu bölümü de gezdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası