Ege Postası
Geri

Zaimoğlu’ndan KOGİAD’a iadeyi ziyaret

Adana Kozan İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu Polis Haftası’nda kurumlarına yapılan ziyaretlerden dolayı iadeyi ziyarette bulunuyor. Kozan Girişimci İş Adamları Derneği’ne yapılan iadeyi ziyarete, Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu,...
Zaimoğlu’ndan KOGİAD’a iadeyi ziyaret
Haberler / Genel
19 Nisan 2013 Cuma 11:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Adana Kozan İlçe Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu Polis Haftası’nda kurumlarına yapılan ziyaretlerden dolayı iadeyi ziyarette bulunuyor.
Kozan Girişimci İş Adamları Derneği’ne yapılan iadeyi ziyarete, Emniyet Müdürü Sabit Akın Zaimoğlu, Emniyet Müdür Yardımcısı Suat Tuncay Eminoğlu ve Asayiş Büro Amiri Turan Atlı’nın da eşlik etti. Ziyarette Müdür Zaimoğlu ve beraberindekiler KOGİAD Başkanı Mustafa Soner Uzun ve yönetim kurulu üyeleri ile bir süre sohbet ederek KOGİAD’ın faaliyetleri hakkında bilgi aldı.
KOGİAD Başkanı Uzun polis teşkilatına Polis Haftası nedeniyle bir ziyaret gerçekleştirdiklerini belirterek, "Kendileri de bugün bizlere iadeyi ziyarette bulundular. Ziyaretlerinden dolayı kendilerine KOGİAD yönetim kurulu adına teşekkür ediyorum.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası