Ege Postası
Geri

Homeros Vadisi’ne ulaşım daha kolay

Bornova’da Homeros Vadisi güzergahında bulunan Eğridere, Çamiçi ve Kayadibi mahallelerine ulaşımı sağlayan yollar Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yenileniyor.
Homeros Vadisi’ne ulaşım daha kolay
Haberler / Yerel Yönetimler
10 Ağustos 2017 Perşembe 10:34
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Evka-4 Mahallesi girişinden Çamiçi Mahallesi’ne kadar uzanan yolda zemin iyileştirme çalışmalarını sürdüren ekipler bir yandan da hazırlıkların tamamlandığı kesitlerde asfalt serme çalışmalarını başlattı.

Özellikle haftasonları Eğridere, Çamiçi ve Kayadibi mahallelerinde oturanların yanısıra İzmirlilerin de Homeros Vadisi’ne ulaşmak için yoğun olarak kullandığı yollar Bornova Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yenileniyor. Geçen haftalarda Kayadibi Mahallesi’ndeki asfalt çalışmalarını tamamlayan ekipler, Evka-4 girişinden Çamiçi Mahallesi’ne kadar olan 4.2 kilometrelik bölümde zemin iyileştirme çalışmalarını sürdürüyor.

Bir yandan zemini uygun hale getirmek için çalışan ekipler bir yandan da hazırlıkları tamamlanan kesitlerde asfalt kaplamasına başladı. Çalışmaların kısa süre eiçinde tamamlanacağı belirtildi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, kırsal kesimlerdeki mahallelerimize ulaşımın daha konforlu hale gelmesi için çalıştıklarını belirterek, “Vatandaşlarımızın taleplerini kısa sürede karşılayan Büyükşehir Belediyemize asfalt çalışmalarından dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası