Ege Postası
Geri

Hristofyas, 80 bin Euro emeklilik ikramiyesi alacak

Rum Yönetimi eski başkanı Dimitris Hristofyas’ın 80 bin Euro ikramiye alacağı bildirildi. Hristofyas’la birlikte aynı dönemde çalışan bakanların alacakları toplam ikramiyenin ise 700 bin Euro olduğu haber verildi.Ekonomik krizle mücadele...
Hristofyas, 80 bin Euro emeklilik ikramiyesi alacak
Haberler / Dünya
20 Nisan 2013 Cumartesi 14:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Rum Yönetimi eski başkanı Dimitris Hristofyas’ın 80 bin Euro ikramiye alacağı bildirildi. Hristofyas’la birlikte aynı dönemde çalışan bakanların alacakları toplam ikramiyenin ise 700 bin Euro olduğu haber verildi.

Ekonomik krizle mücadele edilen Güney Kıbrıs'ta, Hristofyas ve onunla aynı dönemde çalışan bakanları alacakları emeklilik ikramiyesi dikkat çekti. Bahse konu olan kişilerin hesaplarına bir hafta içerisinde bu paranın yatacağı ifade edilirken, kısa zaman önce Rum meclisinden geçen bir yasa nedeniyle Hristofyas ve diğer kişilerin ellerin geçecek para miktarında azalma olacağı kaydedildi.

Rum basını, Hristofyas’ın milletvekili ve meclis başkanı olarak iki kez daha ikramiye aldığı aktararak, eski Rum liderin şu an alacağı ikramiyenin miktarının 80 bin Euro civarında olduğunu bildirdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası