Ege Postası
Geri

Hükümetin olumlu yaklaşımı nedeniyle 11 STK, basın toplantısını iptal etti

Sivil Toplum İnisiyatifi Federasyonlar Platformu, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili bugün Ankara'da yapacağı basın toplantısını iptal etti.11 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu platform, gerek Türkiey’nin eğitim sisteminde önemli bir...
Hükümetin olumlu yaklaşımı nedeniyle 11 STK, basın toplantısını iptal etti
Haberler / Güncel
19 Kasım 2013 Salı 10:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sivil Toplum İnisiyatifi Federasyonlar Platformu, dershanelerin kapatılmasıyla ilgili bugün Ankara'da yapacağı basın toplantısını iptal etti.
11 sivil toplum kuruluşunun oluşturduğu platform, gerek Türkiey’nin eğitim sisteminde önemli bir boşluğu doldurması ve öğrencilerin geleceğe hazırlaması ve ayrıca en önemlisi binlerce öğretmenimize iş imkanı oluşturmasıyla ülkenin ekonomisine katkıda bulunan dershanelerin varlığının yeterince araştırılmadan ve ilgili yetkililerle yeterince tartışılmadan kapatılmasını doğru bulmadıklarını belirtmek üzere bugün saat 15.00’de basın toplantısı yapacakların duyurmuştu.

Platform, Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç’ın Bakanlar Kurulu Toplantısı sonrası, gündemi meşgul eden ve her kesimden tepkileri çeken dershanelerin kapatılmasına ilişkin açıklamalarının kamuoyunca olumlu karşılanması üzerine yapılması planlanan toplantıyı iptal ettiğini duyurdu.

Açıklamada, “Sosyal sorumluluk bilinciyle hareket eden sivil toplum kuruluşları olarak bizler, ülkemizin sadece bu gününü değil geleceğini de yakından ilgilendiren bu konunun takipçisi olacağımızı belirtmek isteriz.” ifadeleri yer aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası