Ege Postası
Geri

İEF'te 'Süperstar' rüzgarı

85. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri “Süperstar”ı ağırladı. Rengarenk tüllerden oluşan kıyafeti ile onbinleri coşturan Ajda Pekkan, yeni ve eski şarkılarını söyledi. Fuarın bir diğer etkinliği olan 'Müfettiş' oyununun sonunda, başrol oyuncusu Anıl Yülek ekip arkadaşına evlilik teklif etti. Sahnede evlenme teklifi
İEF'te 'Süperstar' rüzgarı
Haberler / İzmir
3 Eylül 2016 Cumartesi 11:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

“Ayrılık Ateşi” isimli son şarkısıyla konserine başlayan Pekkan, “Eğlen Güzelim” şarkısıyla devam etti. “Memleketim” şarkısını seyircilerle birlikte hep bir ağızdan seslendiren müziğin yaşayan efsanesi, “Yakar Geçerim” ve “Kimler Geldi Kimler Geçti” gibi şarkılarıyla gönülleri fethetti. Örgü yaptığı saçları ve dansçılarıyla birlikte sahneye çok yakışan şarkıcı, 70’li ve 80’li yıllara ait şarkılarıyla hayranlarına nostaljik bir gece yaşattı. Konser alanını dolduran kalabalık, Süperstar’ın enerjisi ve sahne şovlarına hayran kaldı.

85. İzmir Enternasyonal Fuarı Çim Konserleri’nde sahne sırası bugün Athena’da. Fuarın son günü olan 4 Eylül Pazar akşamı ise Vestel sponsorluğunda Sertap Erener konser verecek.

SAHNEDE EVLENME TEKLİFİ

Haldun Dormen’e verilen plaketten sonra başrol oyuncusu Anıl Yülek’in ekip arkadaşı Damla Celcisoğlu’na yaptığı evlenme teklifi gecenin sürprizi oldu.

Nikolay Gogol’ün klasikleşmiş ölümsüz eseri Müfettiş, Kültürpark Atatürk Açıkhava Tiyatrosu’nda Folkart sponsorluğunda perde açtı. Oyunda büyük usta Haldun Dormen ile birlikte; Anıl Yülek, Hakan Altıner, Selda Özbek, Savaş Bayındır, Emre Büyükpınar, Barış Kıralioğlu, Tayfun Yılmaz, Burcu Akyürek, Caner Tör ve Efe Yeşilay sahne aldı. Oyun sonunda usta oyuncu Haldun Dormen’e tiyatroya verdiği emekten dolayı İZFAŞ Yönetim Kurulu Üyesi Zeliha Gül Şener tarafından plaket verildi.

Geçtiğimiz günlerde Kibariye’nin bebek haberini ilk kez paylaştığı 85. İzmir Enternasyonal Fuarı’nda, evlilik teklifi sürpriziyle şaşkınlık ve romantizm bir aradaydı. Oyun başrol oyuncusu Anıl Yülek, ekipte yer alan Damla Celcisoğlu’na sürpriz bir evlenme teklifinde bulundu. Salonu dolduran kalabalık, teklife “evet” cevabı veren Celcisoğlu ile Yülek’i alkışlayarak tebrik etti.

CUMARTESİ FRANKESTEIN, PAZAR MARKO PAŞA 

Fransızca yazılan Frankenstein adlı romandan tiyatroya derlenen ve bugüne dek dünyada pek çok sahnede sergilenen oyun, 3 Eylül’de tiyatro severlerle buluşacak. Oyunun yönetmen koltuğunda Şakir Gürzumar bulunurken, rolleri Kerem Alışık, Cansel Elçin, Deniz Uğur, Engin Gürmen, Yılmaz Gruda, Feride Ceyda Elkaya, Batuhan Pamukçu, Ömür Kayakırılmaz, Burcu Görek, Merve Erdoğan, Şahin Adıgüzel, Nalan Deliormanlı, Ozan Akif Serman, Gürkan Ezer ve Ali Keçeli paylaşacak.

Süheyl & Behzat Uygur Tiyatrosu, Nejat Uygur’un uzun yıllar başarıyla oynadığı Marko Paşa oyununu yeni bir yorumla müzikal olarak 4 Eylül’de sergileyecek. Uğur Babürhan’ın yönetip Süheyl Uygur, Behzat Uygur, Şahnaz Çakıralp, Uğur Babürhan, Leyla Yüngül, Önder Keskin, Burcu Afşin, Ömer Yılmaz ve Nejla Uygur’un sergilediği oyun, farklı yaş gruplarından birçok kişiye hitap edecek.

SEYİRCİYİ KAHKAHAYA BOĞDU

 85. İzmir Enternasyonal Fuarı, güçlü oyuncuları ve en iyi hikayeleri Kültürpark’ta tiyatroseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Tiyatro tutkunları, her gece bir oyunu kahkahalarla izlerken, zaman zaman duygusal anlar da yaşıyor.

PATRON ÇILDIRDI

Merhum büyük usta Nejat Uygur’un yazdığı Patron Çıldırdı, Folkart sponsorluğunda İsmet İnönü Sanat Merkezi’nde 2 Eylül akşamı tiyatro severlerle buluştu. Birol Engeler’in yönettiği oyunda Sezai Aydın, Alev Oraloğlu, Kirkor Dinçkayıkçı, Burcu Tuna, Engin Alpateş, Melih Çardak ve Taies Farzan rol aldı. Paris’e amcasından para almak için gönderilen ailenin genç kızı Leyla’nın, para yerine yanında bir erkek ile eve dönmesiyle gelişen olayların anlatıldığı oyunu izleyenler, kahkaha dolu bir gece yaşadı. 

KARNAVAL HAVASI

Birbirinden renkli sokak gösterileri Folkart sponsorluğunda İEF sokaklarında karnaval havası estiriyor. Kuklalardan tahta bacaklara, trompet şovlarından caz dinletilerine, havada akrobasi gösterilerinden balon şovlarına kadar pek çok etkinlik fuar sokaklarını şenlendiriyor.

Sokak tiyatrosunun dünyaca ünlü Hollandalı grubu CLOSE ACT fuarda inanılmaz gösterilere imza atmaya devam ediyor. MALAYA gösterisi ile izleyenlere sihirli bir dünyanın kapılarını açan CLOSE ACT, gösterilerine GLOBE ve SAURUS ile devam ediyor. 4 Eylül Pazar günü 21.00’da 3 No’lu Hol önünde gerçekleşecek olan GLOBE, dev küre gösterisinde, 40 metrelik bir küre üzerinde ışık oyunları, renkli kostümler ve dumanlar ile sanatçılar gökyüzünde süzülecek.

2 Eylül Cuma günü Kültürpark sokaklarında yürüyen dev dinozorlar büyük ilgi gördü. Dev dinozorlar 4 Eylül Pazar günü saat 17.00’de, Yunuslu Havuz önünde ikinci kez fuar ziyaretçisiyle buluşacak. SAURUS gösterisinde yedi metre yüksekliğindeki dev dinozorlar Kültürpark sokaklarında izleyenlere heyecanlı anlar yaşatacak. Bu muhteşem sokak gösterileri için son gün 4 Eylül Pazar.

ADRENALİN TUKKUNLARINA...

Türkiye’de ilk gösterisini Folkart sponsorluğunda, İzmir Enternasyonal Fuarı’nda yapan FMX Blackliner, adrenalini yüksek şovlara imza atmaya devam ediyor. Ekibin başında ise ünlü aksiyon ustası dublör, Rom Sunny bulunuyor. Fuar ziyaretçilerinin imza almak için birbiriyle yarıştığı motorkrosun 8 ünlü pilotu yaptıkları gösterilerle fuarın unutulmazları arasına girmeyi başardılar.

AMERİKA’NIN GÜÇLÜ SESİ FUARDAYDI

Müzik tutkunlarının yakından tanıdığı dünyaca ünlü Amerikalı soul-rock sanatçısı Della Miles Mogambo’yu salladı. Çok kısa bir sürede rezervasyonun kapandığı konser için caz severler yoğun ilgi gösterdi. Anadolu ezgilerini soul-rock tarzıyla buluşturan sanatçı, Folkart sponsorluğunda sahne aldı. Miles, Miles Davis  gibi büyükleri ve babasının eski caz kayıt koleksiyonunu dinleyerek yetişti. Küçük yaşlardan itibaren müziğe tutkulu olan Miles, lise döneminde Houston’ın gece kulüplerinde müzik yapmaya başladı. Ceza Hukuku’nda birkaç yıl eğitim gördükten sonra, ünlü şarkıcı tercihini müzikten yana kullandı. Miles, birkaç müzik endüstrisinin dikkatini çekti ve kendini sözleşmeler arasında seçim yaparken buldu. Los Angeles’ın aranan stüdyo şarkıcılarından biri olan Miles, daha sonra başrolünü "Ella" olarak oynadığı "Sisterella" adındaki Michael Jackson Müzikal Sahne Tiyatrosu eserinde rol aldı. Whitney Houston’ın 1997-2001 yılları arasında vokalistliğini yapan şarkıcı, şimdilerde kendi şarkılarını söylüyor ve yazıyor. Birçok filmde de rol alan ünlü sanatçı, Mogambo Caz Geceleri’nde güçlü sesi, seslendirdiği birbirinden keyifli şarkıları ve güzelliği ile göz doldurdu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası